Mikor lesz vége a nyári leárazásnak a boltokban körübelül?

válasza:Már jött sok helyre az őszi kollekció pl Stradivarius.
De aug 20án sztem vég lesz a nyári kiárusításnak.
Igen igen érkeznek, de nem eléggé :D
Augusztus 20 ? :O az még egy hónap! :S
Kapcsolódó kérdések:
Az egyik haverom mondta,hogy úristen ilyen térd fölött véget erő gatyát hordok meg szandált vettem fel hozzá,a melegek járnak így,dehat az a haverom túlságosan is nőcsábász és lehet hüly...én látja. Meg ma három fős férfi társaság annyira bámúlt az utcán. Akkor...
Komolyan hányingert kapok ettől a sok "helyes"gyerektől. Tényleg úgy néznek ki mint a kislányok, szörnyű meddig fajul ez a világ!
Szerintetek kelleni fog téli kabát stb?
Ne a divatot vegyük alapul, hanem mindent, ami gáz. Például szandál zoknival ismerős téma. Hasonlókat keresek. Hülyén néz ki, gyerekes, vagy bármi egyéb (nem egyéni) szempont alapján lehet tiltólistás.
Ez így most lehet kevés, de már nagyon sok helyen kerestem.. Tehát amint írtam a nyaka és ujjainak vége színes kicsit megvastagított.., legutoljára pl. neonzüld színűt láttam szürke polón vagy csak ilyesmi, mert ez nem olyan bő és utálom a többit amibe kb. elveszik a kezem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!