Láttam egy csomó ruházati boltban, hogy már csak pár napig tart a "nagy" leárazás. Szerintetek hónap végén és augusztus elején lesz még akciós?
Vagy mi lesz utána?
Kinéztem ugyanis egy akciósan sem olcsó felsőt (sok van még belőle szerencsére) de csak fizu után aug. elején szeretném megvenni.

válasza:Köszi!
Szóval, valószínűleg nem teszik akkor el jövőre?! :)

válasza:Szerintem csak akkor lehet még olcsóbb ha már csak egy két darab van. Amíg valamivel több, addig tuti nem.
Hát ami megmaradt az szerintem átkerül a következő szezon elejére, akciósan.
De nem biztos hogy mev tudod venni.
Kapcsolódó kérdések:
Általában mikor és minden cipőre?
Valami dátumot mondjatok légyszi és na azt, hogy "amíg a készlet tart, mert úgyis valamikor jön új kollekció és elviszik a leértékelt termékeket.
Augusztusban lesz egy rokonom esküvője, de nem tudom mit vegyek fel. Sötét farmer fehér inggel nem illik elyen eseményre? Cipőnek jó egy sötétebb színű, fehér fűzős? Azt hallottam, hogy nem illik fekete-fehérbe öltötzni, mert abban az ifjú pár van. 15F
(new yorker, c&a, pimkie, zara stb. )
Várható július-augusztus környékén, hogy leárazások lesznek, vagy akciók (a tanév kezdés miatt) vagy most is megvehetem, nem lesz olcsóbb...?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!