Hogy válasszak megfelelő méretű melltartót, ha nagy különbség van a két mellem közt?
Az egyikre a 85C, a másikra 80C kellene. S nagyon zavaró, hogy a nagyobb méret esetén szinte elveszik a kisebb, a kisebb méretnél pedig kidomborodik a nagyobb mellem.
Mit tegyek?
20L

válasza:Neked egyik oldalon kisebb a mell alatti körméret, mint a másikon? Ugyanis a szám a körméretet jelzi, semmi köze a mellek méretéhez. A betű a mellméret.
Egyébként a nagyobbhoz kell venni, a kisebb mellnél meg ki kell tömni.

válasza:80c egyik oldalon kivett szivaccsal.
Ez kicsi különbség. Ne csinálj belőle ekkora problémát.

válasza:Te se tudod hogy működik a melltartó méretezés... Inkább 80C, 80D.
Amelyiknek nem szivacsos a kosara, azok közt vannak rugalmasabb anyagúak. Csak a szivacsosnál számít milliméterre pontosan a méret.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
8:48-tól
A melltartóméretem 65AA/A, a top méretem M/L, nem nagyon találok magamra valaló topot, ezért gondoltam áttérek a melltartóra. Érdemes erre a mellre melltartót venni? Ha igen, hol vehetek ekkora melltartót? Amúgy 12 éves vagyok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!