Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok, ha egy nagymell...

Mit gondoltok, ha egy nagymellű nő nem visel melltartót?

Figyelt kérdés

2016. máj. 10. 19:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Igénytelenül hat.
2016. máj. 10. 19:57
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
hát attól függ milyen ruhához, mikor... utcára általában nem túl jó ötlet, nekem nem pozitív benyomás..
2016. máj. 10. 19:57
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Én speciel üdvözlöm és örvendezek neki……….
2016. máj. 10. 20:01
 4/14 anonim ***** válasza:
49%

Azt, hogy jobban is vigyázhatna azokra a gyönyörűségekre! :) Mindennél jobban imádom a természetes nagy melleket, de ha nem hord melltartót egy ilyen adottságokkal rendelkező lány, na annak nem lesz jó vége!

26/f

2016. máj. 10. 20:44
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Javaslatom: mától ne csak melltartót, ruhát se hordjanak a nagymellű nők! És kismellű, a közepes mellű, az összes fél mellű nők se!
2016. máj. 10. 20:51
 6/14 anonim ***** válasza:
40%
Azt ha nem hord nagyon lógni fog a melle!!! De miért nem hordasz melltartót???
2016. máj. 10. 21:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinál, amit szeretne, de pl. futásnál nagyon kényelmetlen, ahogy húznak, én nem tenném :/
2016. máj. 10. 21:30
 8/14 Scav ***** válasza:
44%
A mellmérettől függetlenül ha nem visel melltartót, reménykedek benne, hogy átüt a bimbi a felsőjén. :)
2016. máj. 11. 07:56
 9/14 anonim válasza:
0%
Tényleg igénytelenül hat, mert a tényleg nagy az már lóg is és nincs tartása, formája. De egyébként semmi problémám ha kis/közepes mellű nők nem hordanak melltartót:)
2016. máj. 12. 16:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Elő is terjeszteném a parlamentbe ha lehetne :)

Jó 20 évvel ezelőtt gyakori jelenség volt.Kár,hogy rossz irányba fordult ez a szokás :)

2016. máj. 12. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok mekkora melltartót hordjak? Többi lent! Mellek, Tinik

13/L Semmi mellem nincs! Augusztusban kezdett el 'nőni' de nagyon hamar leállt most ha cmre megsaccolom olyan 1cm lehet :( Az osztálytársaimnak mind hatalmas mellük van valaki tegnap mondta is h akkora mint az anyjáé! Én meg tök cikin érzem magam, többször csúfoltak!...

Mit gondoltok arról, ha egy lány nagyobb melltartót hord a kelleténél, azért, hogy nagyobbnak tűnjenek a mellei?

Ha hónapja még kb semmi nem látszik rajta, most meg..elég szembetűnő a változás? Aztán amikor veszi át a fürdőruháját, látszik, hogy ilyen kosaras melltartó van rajta és konkrétan félig üres, fürdőruhája meg háromszög alakú, és ha már fél centivel odébb tolja, kint van...

Mit gondoltok azokról a lányokról, akik nem hordanak melltartót?

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy ha van egy lány kis mellel és néhanapján nem vesz fel a ruha alá melltartót, mit gondoltok róla?úgy értem, hogy nem "ítélitek" el, vagy szerintetek nem "undorító, kihívó"? nem egy sima poló alá gondoltam, hanem, pl egy félvállas...

Mit gondoltok, hordjak melltartót?

Igazából kicsit szégyenlem, nem is szeretnék oltogatást, csak véleményt, megértést. Lapos vagyok, nincs semmi mellem, és ez engem eléggé bánt, mindenkinek nagyobbja van nálam ( hord is melltartót), és olyan idétlennek érzem magam. Arra gondoltam, hogy a legkisebb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!