Mit gondoltok, ha egy nagymellű nő nem visel melltartót?

válasza:

válasza:

válasza:Azt, hogy jobban is vigyázhatna azokra a gyönyörűségekre! :) Mindennél jobban imádom a természetes nagy melleket, de ha nem hord melltartót egy ilyen adottságokkal rendelkező lány, na annak nem lesz jó vége!
26/f

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Elő is terjeszteném a parlamentbe ha lehetne :)
Jó 20 évvel ezelőtt gyakori jelenség volt.Kár,hogy rossz irányba fordult ez a szokás :)
Kapcsolódó kérdések:
13/L Semmi mellem nincs! Augusztusban kezdett el 'nőni' de nagyon hamar leállt most ha cmre megsaccolom olyan 1cm lehet :( Az osztálytársaimnak mind hatalmas mellük van valaki tegnap mondta is h akkora mint az anyjáé! Én meg tök cikin érzem magam, többször csúfoltak!...
Ha hónapja még kb semmi nem látszik rajta, most meg..elég szembetűnő a változás? Aztán amikor veszi át a fürdőruháját, látszik, hogy ilyen kosaras melltartó van rajta és konkrétan félig üres, fürdőruhája meg háromszög alakú, és ha már fél centivel odébb tolja, kint van...
Szerintetek?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy ha van egy lány kis mellel és néhanapján nem vesz fel a ruha alá melltartót, mit gondoltok róla?úgy értem, hogy nem "ítélitek" el, vagy szerintetek nem "undorító, kihívó"? nem egy sima poló alá gondoltam, hanem, pl egy félvállas...
Igazából kicsit szégyenlem, nem is szeretnék oltogatást, csak véleményt, megértést. Lapos vagyok, nincs semmi mellem, és ez engem eléggé bánt, mindenkinek nagyobbja van nálam ( hord is melltartót), és olyan idétlennek érzem magam. Arra gondoltam, hogy a legkisebb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!