Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi pénzbe kerülne egy...

Mennyi pénzbe kerülne egy ruhatár felújítás szerintetek?

Figyelt kérdés

Árban olyan átlagos boltokban vásárolva, mint például a New Yorker.

Nagyon kevés ruhám van és azok is régebbiek, újítanék. Jó lenne ilyen 6-8 póló, néhány pulcsi majd az őszre, 2-4 hosszúnadrág, egy új cipő, ilyesmikre gondolok :)

Tudom, hogy ezt nem lehet konkrétan meghatározni, de saccokra kíváncsi lennék, nagyon régen vásárolgattam már, teljesen begubóztam és szeretném végre jobban érezni magam a ruháimban, nem csak szürke kisegérként elbújni.

2016. jún. 20. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
korod, nemed? Mert azért ez nem elhanyagolható tényező.
2016. jún. 20. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
70ezer körül lenne, legalábbis én hirtelen annyira számoltam ki a leírtakat.
2016. jún. 20. 13:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Tényleg az kimaradt :D L/20

Én is ilyen mindenféle számolás nélkül legalább 60 körülre saccoltam :/

2016. jún. 20. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát,ha figyeled az akciókat,olcsóbban is ki lehet jönni.:) Kérdés,milyen pólókra gondoltál.1290 ft-ért már jó minőségű,egyszínű,mindenféle csicsa nélküli pólókat árulnak a New Yorkerben,H&M-ben,C&A-ban is.:) Hosszúnadrágokat gyakran látok 4-5 ezerért,szintén a fenti helyeken.Illetve még a Tally Weijl-ben szoktak nadrágakciók lenni,nyáron meg ősszel is,a nadrágjaik egész jól néznek ki,igaz,minőségre trágyák.:D
2016. jún. 20. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Én amúgy azt csinálnám hogy elmennék oda ahol kilóra lehet vásárolni ruhát, sokkal de sokkal olcsóbban kijössz. Lányoknak meg ugye jó ruhákat lehet kapni az ilyen turkálókban :D
2016. jún. 20. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha a drágább ruhákból akarsz vásárolni, közel 100 ezer.

Viszont ha elmész egy jobb turkálóba, pár ezerből kijönnél. Persze ehhez az kell, hogy heti rendszerességgel akár többször is elmenni és szó szerint túrni, mert úgy lesz eredményes. Én az elmúlt hetekben számtalanszor jártam több turiban, és rengeteg új ruhám lett, mind divatos és márkás, de nem költöttem többet 5000-nél;)

2016. jún. 20. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!