Mit gondoltok erről a hasról? 18/ LÁNY vagyok
Az előttem szólók csak azt akarták mondani, hogy a legjobb ha nem veszel fel semmit... :-)
Hogy én mit gondolok erről a hasról? Nos ha eljönnél hozzám és párszor ráhajthatnám a fejem, megmondanám mit gondolok róla... :-)
Ez a kép zseniális.. XD Nem lett volna egyszerűbb szimplán felhúzni a felsőd és úgy megcsinálni? Vagy ne adj isten felvenni azt az izét amiről szól a kérdés?
+ Ez miért szexualitás? Nem inkább divat? Nem mintha bármi bajom lenne azzal, hogy ezt láttam..:P
No de a google a barátom szóval: Persze, simán felvehetsz ilyesmit. Mondjuk nekem asszonypajtásék eddig maximum akkor vettek fel ilyet mikor dugni készültünk de hát na generációs szakadék.. :D
PS: Miért hívnak haspólónak egy ruhadarabot ami csak pont a kérdéses testrészt nem takarja?:D Alig várom, hogy feltalálják a mellpólót.. Mondjuk 2016 szóval lehet, hogy van ilyen csak megint a generációs szakadék..
Az érzés mikor 24 évesen már lazán tolhatom a "bezzeg az én időmben!-t... Mondjuk legalább van mit nézni nyáron.. ha már úgyis rühellem az évszakod legalább kapok egy kis eyecandyt.
kérdező: És esetleg a válaszban nem szerepel az, hogy amúgy jól állna vagy sem?:) Mert szerintem szerepel benne.
Más részről: Pont nem köt az, hogy neked mire van szükséged. [Lenne pár tippem, hogy mire.. de nem vagyok kíváncsi a hisztire úgyhogy inkább hagyjuk. :)]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!