35-ös női cipő?
Figyelt kérdés
Sehol nem kapok,mivel ez még gyerek méret,ha van is,az rózsaszín és csillogós.Sport cipőt sem tudok venni,nemhogy alkalmit.Neten néztem,de nagyon drágákat találtam csak.Tud valaki olyan üzletet/webshopot ahol kapható kis méretű női cipő? 23/L2016. jún. 27. 10:21
1/8 anonim válasza:
A Zara-ban szerintem szokott lenni 35-os is.
2/8 anonim válasza:
Mi vagyunk a két véglet. Az enyém nő létemre 42-42,5-es. A Deichmann-ban van néha 35-ös némelyik modellből. Vagy ha sport cipőre vágysz,érdemes lenne outletekben megnézni. Az extrém kicsit és az extrém nagyot szokták akár 70%-ra is leakciózni. Vagy Vaterán és Jófogáson is rákereshetsz. Van hogy valaki megrendeli magának valahonnan,aztán mégsem jó neki,és olcsón meghirdeti,csak hogy szabaduljon tőle. Nem egy szép cipőt csíptem már meg így. Vagy; regisztrálsz eBay-re. Sok csinos cipőt láttam, a legkisebb méretük általában tényleg nagyon kicsi,ahogy a belső talphossz táblázatokat néztem.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. jún. 27. 14:59
4/8 anonim válasza:
Nekem is nagyon kicsi a lábam.Sokszor még a 35-ös is nagy.
Sajnos csak drága boltokat tudok mondani,leárazáskor érdemes menni.
Az egyik a Borgo,a másik a Sebastiano cipőbolt.Meg ahogy előttem írták már a Deichmanba is ki lehet fogni 35-ös méretben cipőket.
5/8 anonim válasza:
Néhány cipőből van 35-ös is (pl. Deichmann, CCC). Azért nem olyan lehetetlen, csak keresni kell. (az enyém 33-as, na az már tényleg kegyetlen)
6/8 anonim válasza:
A Sport direct-ben vannak olyan felnőtt cipők amelyek 35, 35,5 34,5.
De ott a gyerekosztályon van amelyik nem csillivi, rózsaszín, én kicsi pónimos, ki nem állhatom azokat.
Múlt hetén voltam és ahogy nézegettem őket egész normálisak vannak. Sok szerencsét :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Látom nem csak én küzdök ilyen problémával. :)
2016. jún. 30. 15:45
8/8 anonim válasza:
Deichmann,H&M,esetleg CCC-be nézd meg.:) Kínaiban is szoktam látni 35-ösöket,felnőttet.Én 36-os lábú vagyok,inkább kisebb 36-os,de áldom az eget,mert szerintem ha fél centivel kisebb lenne a lábam,akkor nagyon lötyögne a 36-os.:) Így viszont még "kánanán".:D (a húgom lába is 35-ös,szegénykém.:( ).Amúgy nézd a jó oldalát,ha egy kisebb 36-osat kitömsz,még jó lehet.:) Aki 32-es,33-as,esetleg 34-es lábú,na az nagyobb gondba van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!