Milyen stílus állna jól?
Barnás bőrű, magas fiú vagyok (182cm). Lapos a hasam, a kezem viszonylag izmos, sortos testalkatom van.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen stílusú ruhák, és milyen haj állna jól.
Ha kell képet is küldök privátban.
Nekem küldhetsz képet, de anélkül is tanácsolhatok valamit. Úgy öltözz, ami a személyiségedet tükrözi. Most én írhatom hogy öltözz rockernek vagy vegyél fel elegáns ruhákat,ha te egyikbe sem éreznéd jól magad. Mivel sportos alkatod van, lehet pont ilyen ruhákban éreznéd jól magad, de lehet nem vennél fel sportcipőt utcára mert az elegánsabb fajtát szereted.
Nem ismerünk, így nem tudok tanácsot adni, csak ezt.:)
A haj kérdéshez arcod adatait is le kéne írnod, nézz utána olyan fíúknak akik egy minimálisan hasonlítanak rád (de lehetőleg jobban) és ott találsz hajakat.
A ruháknál ha tényleg olyan vagy mint ahogyan leírod akkor egész átlagos vagy szóval bármi jól áll. Ha csak az igazazat a szín tiszta igazat írod akkor olyan lehetsz ammilyen csak akarsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!