Más vékony fiúnak nem nehézkes nadrágot találnia?
Leginkabb oltonynadragrol beszelek, szeretem azokat elhordani egy sima egyszinu poloval, de
A h&mben meg ugy ahogy talalni hebe hoba 42-es nadragot, de amugy a 44-est el tudom hordani ovvel.
A zaraban, ahol egyebkent nagyon jo oltonynadragok vannak ott lehetetlenseg talalnom. Nagyon sok nadragbol a 38-as a legkisebb, neha van 36os, de 34-es egyaltalan nincsen egyik ilyen nadragbol sem...
Elég furcsán hangzik, hogy élére vasalt szövetnadrágot hordasz pólóval, de te tudod.
A kérdésre a válasz: én is vékony vagyok és igen, nekem is sokszor nehézkes.
A zara es a hm meretek teljesen masok
A zaraban minden nadrag 34-36-38-40-42-44 meretek kozott mozog
A h&m-ben a farmerok 28-29-30-31-32 stb
es a h&m-es oltonynadragok v chinok pedig 42-44-46-48-50 meretekben mozognak
Szoval a legkisebb a zaraban a 34, a h&m farmerban a 28, a tobbi nadragban pedig 42 a legkisebb
De ezek a meretezesek kb minden uzletben masok, nem ertem miert kell meglepodve lenni.. Tenyleg azt hitted hogy veszek egy 44-es nadragot ugy, hogy a 34-es lenne jo? Kb 5 meret van kozotte, ami oriasi kulonbseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!