Srácok, ez az alak mennyire kövér szerintetek?
szia! valoban van rajtad felesleg. azt gondolom meg ha aranyos lennel (joval nagyobb mellel) akkor viselheto alak lehetne talan. sajnos nem
olyan genekkel szulettel igy azt tanacsolom probalkozz meg egy folyamtos elet mod valtasal. es ezt nem csak szepsegre hivetkozva hanem az egeszsegre hivatkozva is mondom. te is jobban erezned magad hidd el :) f26 (szemelyi edzo)
Furcsa hogy 24 évesen még srácoknak akarsz tetszeni, nem férfiaknak. Na mindegy:D
Bár az ellenkező nem véleményére vagy kíváncsi, remélem nem baj hogy nőként írok.
Azzal úgy látom, tisztában vagy, hogy nem kevés felesleg van rajtad, DE... Igenis vannak olyan husis lányok, akik csinosak és te az vagy szerintem. Vannak olyan férfiak is, akiknek kifejezetten ez az alak tetszik, de ahogy az lenni szokott, biztosan nincs köztük az, aki számodra vonzó. Jobb lett volna ha a kép mellé leírod hogy hány cm magas vagy és hány kg, úgy könnyebb lenne megmondani hogy mennyit fogyj. Így kb arra tippelek hogy max 20 kg-t adj le és nagyon jó alakod lesz. Nem mondom hogy homokóra lesz, de ahhoz olya génes is kellenek.:) Sok sikert.
ez nagyon dagadt, ne haragudj. az itteni válaszolók közül is csak azoknak tetszik, akik nem láttak nőt soha, vagy akinek ez a fétise, de abból meg nincs sok.
nem tudom hány centi vagy és hány kiló jelenleg, így nem tudok számokat mondani.
már csak az egészséged érdekében is egy 20 kilót kéne körülbelül fogyni, formásodni, izmosodni.
a másik, hogy nagyon fehér vagy. itt a nyár, nyomás a szabadba sportolni!
Szerintem jól nézel ki szeretem a teltebb lányokat.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!