Starshiners.hu oldallal van valakinek tapasztalata?

válasza:Én két ruhát,mind a kettö startshiners márkájú volt. Nagyon silányan voltak megvarrva,plusz a diplomaosztomra vásárolt30ezres ruha (fehér felső résszel,fekete aljal) egy mosás után ocsmány szürkére fogta meg magát.
Remélem te több szerencsével jársz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Rendeltem ruhát erről az oldalról. Kérdésem, hogy a román konfekcióméret azonos a miénkkel? Vagy én vagyok nagyobb darab? A 38-as ruha 36-osnak tűnik...
Rendeltem egy táskát, illetve pólót az Orsay-ből, szombat este, de nem tudom mikor fogják kiszállítani. Sürgős lenne, mert az ünnepeket Bécsben, a szüleimnél fogom tölteni, és ezeket édesanyámnak szántam, de csütörtökön már utazom :(
Valóban könnyen engedik a vizet? Mivel szoktátok kezelni, ill. ellenállóbbá tenni a vízzel szemben?
Mi a véleményetek a weboldalról ? Megbízhatóak ? Csajok, segítsetek 😩😓
Kinek van vele tapasztalata?
szeretnék venni egy pár vasalásmentes inget. mennyivel kell másképp mosni mint a simát? mosógépben lehet mosni? hosszútávon megőrzi a vasalásmentességet vagy csak pár alkalommal jók? olymp- márkájú ingeket néztem ki, szabad ilyeneket venni? hosszútávon megéri hogy nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!