85D vagy nagyobb kosarmeretuek, ti hol vesztek melltartot elfogadhato aron?

válasza:

válasza:Én F-es vagyok kis körmérettel, így az én méretemben található melltertókért konkrétan ölni kell.
A F&F-ben szoktam találni rengeteget, ami jó, illetve a Triumphban is akad néha 1-1 darab.
Tipikus, trendi, fastfashion üzletek nálam is esélytelenek, de legalább sokkal tartósabbak azok, amiket vásárolok, és nem rongyolódik el 2 hét alatt.
Én innen szoktam rendelni, olcsóbb, mint a boltban.
A Triumphokat úgyis ismerem, tudom, hogy jók, de nekik pl. van Anita cuccuk, abban pedig a 85 D nem is számít nagy kosárnak még, valami I-ig van.. Rosa Faia Anita melltartók gyönyörűek, csipkések, wao

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az a baj, hogy sokszor neten meg óriás boltban sincs a méretemben. Van hely ahol olcsón csinálnak?
Nekem van egy nekem halálosan tetsző kép pulóverem amit most kaptam de sajnos az ujja kicsi rám de csak akkor ha felnyújtom a karom mert leengedve nem és nem tudom hogyan tudnám csak az ujját kicsit kinyújtani (légyszíves normális válaszokat)
Általában a C&A-ban szoktam vásárolni, és ott az XL-es méret szokott jó lenni. Az utóbbi időben már nem mindegyik XL-es elég, de az XXL-esek viszont nagyok. Más boltokat is néztem (pl H&M), de ott nevetségesen kis méreteket láttam, az ottani XL-nek köze sincs a...
13 éves 10-11 éves 14-19éves uncsim meg tobb felnot 40- éves meg70éves
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!