Szempillafestés otthon, valaki csinálta már?
Sziasztok! Valaki festette már be a szempilláját otthon? Nem szempillaspirálra gondolok, hanem a rendes festékre, olyan mint a hajfesték. Valaki csinálta már otthon? Ha igen, mennyire nehéz? Érdemesebb először kozmetikussal megcsináltatni, vagy neki foghatok egyedül otthon? Illetve mivel szoktátok pontosan, hogy és mire kell figyelni közben? Megtennétek, hogy elírjátok lépésről lépésre?
Előre is köszönöm a segítséget!
...és ha lehunyod a szemedet, hogyan látod, hogy nem kened bele a festéket?
Az ilyet ugye úgy szokták, hogy szem alá vazelines vatta, arra rá a pillák.
Nem tudom feltűnt-e, de az egyik szemeteket betudjátok csukni.:D Mellesleg ezzel gondoltam: [link]
De már találtam megfelelő leírást hozzá, mert úgy látom nektek túlságosan is megerőltető felfogni a kérdést, de azért köszönöm, hogy próbálkoztatok a válasz adással. :)
Ez szemöldök festék. Szemöldököt bármikor simán be lehet festeni, nem probléma. A szemilla viszont kicsit nehézkesebb dolog.
A legtöbb aber nem tudja igazán külön mozgatni a szemeit, sólval nem lesz igazán csukva, és a pislogási reflexet is nehéz megállni. Emiatt javasolnám, hogy ne megadnak csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!