Holnap megyünk wellnessbe, mit csináljak?
Nagyon gáz lesz 19 éves létemre a kérdésem, de muszáj kiírnom.
Gáz, de csak úgy érzem magam szépnek, ha van rajtam smink, és ki van vasalva a hajam. Máshogy akármit csinálok ritkán érzem jól magam a bőrömben.
Namost van kinti wellness, ahol alapból a levegőtől begöndörödik a hajam, illetve sminket se kellene felraknom, hiszen víz meg minden, de nem bírom ki.
Nagyon csúnya arcom van smink nélkül, én az a fajta lány vagyok akin rengeteget dob, nem kicsit.
Tele vagyok miteszerrel, lukacsos a bőröm, van, ahol fel van szakadva(volt alatta egy csomó, és ott a "lyuk", a helye), dudoros, mert csomók vannak alatta(bőrgyógyász adott krémet meg szerinte el fog múlni).
A hajam meg iszonyatos, ráadásul fürdés után ugye megyünk vacsizni ahol viszont van egy pincér aki nagyon tetszik, és így semmi öbizalmam.:( Tudom hogy nagyon nagyon gáz vagyok, épp ezért kérek segítséget, hogy ti az ilyen helyzeteket hogy vészelitek át?
Vagy le kell tojni, és csak jól érezni magam?
Annyira idegesít, hogy csúnya vagyok, régen be is szóltak miatta, így smink nélkül nagyon félek.:(
Jól mondod, le kell tojni, és érezd jól magad :)
Mindenki smink nélkül lesz, és mindenkinek lenyalt haja lesz a vìztől, senkit nem fog zavarni, hogy te is ugyanolyan vagy, mint ők. :)
Egyébként megértelek, én se szeretek smink nélkül lenni, és a hajamat is szeretem rendben tudni, de strandon megtanultam leküzdeni ezt. A hétköznapokban nehezebben megy, főleg, amikor smink nélkül a dohányboltból is kizavarnak, és esélyem nincs megmutatni a személyimet
mivel átérzem a helyzeted,így azt tudom tanácsolni,h ne zárja ki egyik a máikat.
szerintem egy kis smink, mondjuk korrektor,aminek erős a fedése,tartós , azt felvihetsz..19 vagy,nem hiszem,h ugrálnál a vízben ,így fent is marad azért.
a hajaddal meg ne foglalkozz,nyugtasson,h a bőröd rendben van, egyébként vannak vízálló szempillaspirálok, azokat is kipróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!