Mennyibe kerül?
A lapockámra szeretnék egy hullott levelet,mert parképítőként dolgozom és imádom a természetet.
a levél amolyan juhar levél lenne,színes. vörös,sárga és zöld színekből,árnyékolással. kb 15 cm-eset.
ez mennyibe kerülne és mennyi idő alatt lenne meg?
Nálunk (Black Angel Tattoo) ez 15-20e között lenne, kb 2 óra az elkészítési ideje.
Az olcsó órabéres helyeken sokszor elhúzzák az időt amúgy.
egy tetováló
nekem van már egy tetoválásom,de az kicsi,ezért szeretnék tájékozódni a komolyabb,nagyobbról. :)
köszi szépen az infókat,azthiszem nemsokára megcsináltatom.
Lehet hogy máshol húzzák az időt, de ahova én járok, ott nem. Régebben dolgozott ott egy srác, lassan dolgozott mert nem fejlesztette magát (nem azért mert húzta az időt), de ki lett rúgva. Most csak a tulaj dolgozik ott, 3 hete voltam nála, villám gyorsan megcsinálta a 15 centis oroszlánomat. Nem tudom SzilKa hogy ez nekem szólt-e, és biztos igazad is van, hiszen szakmabeli vagy, csak leírtam hogy akkor ez a szalon a kivétel. Mert attól hogy olcsó, nem gány munkát ad ki a keze közül és ideje sem lenne húzni az időt, mert úgy bevan táblázva. Nincs rá szorulva hogy húzza az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!