Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 16 évesen gáz az ilyen alkat?...

16 évesen gáz az ilyen alkat? Bejön ez valakinek? (kép)

Figyelt kérdés
[link]

2013. jún. 17. 19:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
30. Csak vannak ám emberi normák. Ha most azt írnám neki, hogy a k*rva anyád, szerintem megsértődne, hogy miért mondok én ilyet más anyukájára. :DD
2013. jún. 18. 17:45
 32/37 anonim ***** válasza:
Nekem az esetem a csaj a képen.
2013. jún. 19. 18:32
 33/37 anonim ***** válasza:
19-es vagyok:D A volt barátnőm húsos volt de megvoltak azért az idomai, szal nem lehetett rá azt mondani hogy könnyebb átugrani mint megkerülni. Nekem ez a kövérhez tartozik. Van rosszabb is igaz,de nem vágom mért biztatjátok hogy jól néz ki meg hogy nem kell változtatnia. De igenis kéne. Egészségesebb meg jobban érezné magát. Gondolom szarul érzi magát ha iylen az alkata me ha nem akkor nem írta volna ki a kérdést. Másik meg hogy tudok beszélni más emberekről így? Bocs, de én csak az igazat írtam le a véleményemet és szerintem abban nincs semmi bántó ha én erre azt mondom hogy kövér testalkat. Az meg már tényleg szánalom hogy akinek nem jön be ez a testalkat és leírja az igazságot azt már rögtön pontozzák is le... Ügyes nagyon aki ezt teszi, büszke lehet magára :D
2013. jún. 19. 21:55
 34/37 anonim ***** válasza:

Leírtad az igazságot? Miért, amit te mondasz, az úgy van? Neked nem tetszik, oké. Másnak attól még tetszhet.

Le kellene fogynia.... te olvastál olyat, hogy ez neki rossz? Vagy hogy rosszul érzi magát? Mert én nem olvastam ilyet.

2013. jún. 20. 12:17
 35/37 anonim ***** válasza:

"16 évesen gáz az ilyen alkat? Bejön ez valakinek? (kép)"

Szerintem ha nem érezné gáznak ezt az alkatot akkor nem is írta volna ki a kérdést. Logikus következtetés...

2013. jún. 20. 12:29
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
és egy szóval sem mondtam hogy el kell fogadni amit írtam. Ez az én személyes véleményem amit igaznak hiszek. Ettől még nem kell hinni nekem. Ez az én igazságom amit a kérdezőnek írtam. Ezt vagy elfogadja vagy nem. Ennyi.
2013. jún. 20. 12:32
 37/37 anonim válasza:
egy 16 eves ne legyen ennyire husis:))
2015. máj. 29. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!