Ez jelentos hatrany ismerkedesnel?
Regebben volt egy balesetem. Aktivan bmx-eztem viszont egy trukk nem ugy sult el ahogy kellett volna. Eleg huzos volt aztan meg ma is megvan ennek a dolognak a nyoma. Az arcomon van egy jol lathato heg ami nem fog elmulni sajnos. Viszont en szeretnek ismerkedni lanyokkal csak kicsit tartok tole hogy emiatt utasitananak el. Vagy mar eleve a kulsom miatt eselyem se lehet.
Mit gondoltok?
19/F Budapest

válasza:Ez a sérülés mértékétől is függ(het).
Egyébként tök lényegtelen, én vigyorogva bámulnálak és be nem fognám a számat, amíg mindent el nem meséltél a történetedről.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
mik azok a kritériumok amiknek meg kell felelnie a másiknak ? ne feltétlen időben gondolkozz hanem h a kapcsolat mennyire intenzív mi lenne a sorrend a különböző kapcsolati elemeknél (net telefon skype FB chat stb....) kérem h írd még a életkorodat és azt h nő/férfi vagy e
Inkább legyen a nő szép arcú csinos, de duci vagy csúnyább de jó legyen a teste, melyik számít jobban a test vagy az arc szépsége? (tudom a legjobb ha mind2 jó)
Gondolom, ezt még az elején nem lenne szabad megtudnia....
Miről szerettek beszélgetni ismerkedéskor? Akár itt, akár személyesen is? Hogyan méritek fel, hogy meddig diszkrét vagy mikortól indiszkrét egy kérdés? Kor és nem éri! :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!