Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez jelentos hatrany ismerkedes...

Ez jelentos hatrany ismerkedesnel?

Figyelt kérdés

Regebben volt egy balesetem. Aktivan bmx-eztem viszont egy trukk nem ugy sult el ahogy kellett volna. Eleg huzos volt aztan meg ma is megvan ennek a dolognak a nyoma. Az arcomon van egy jol lathato heg ami nem fog elmulni sajnos. Viszont en szeretnek ismerkedni lanyokkal csak kicsit tartok tole hogy emiatt utasitananak el. Vagy mar eleve a kulsom miatt eselyem se lehet.

Mit gondoltok?

19/F Budapest

2013. nov. 27. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez a sérülés mértékétől is függ(het).

Egyébként tök lényegtelen, én vigyorogva bámulnálak és be nem fognám a számat, amíg mindent el nem meséltél a történetedről.

2013. nov. 27. 15:19
 2/9 Lilikécske ***** válasza:
Nem előny, de nem ezen fog múlni. :)
2013. nov. 27. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztos lesz akinél ez hátrány, de hát azzal meg nem kell foglalkozni :)
2013. nov. 27. 15:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahogy olyan is lehet, akinél ez előny.
2013. nov. 27. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Régebben én azt hittem, hogy egy jó helyen lévő sebhely még segíthet is a csajozásban. Olyan "vagányosnak" gondoltam. Azóta nagyon úgy néz ki, hogy tévedtem. :D
2013. nov. 27. 15:29
 6/9 anonim ***** válasza:
én meg mindig azt hiszem, ha ilyen sráccal találkozom, hogy nagy bunyós, vagány :) utána hallom a sztorikat, hogy mekkorát repült motorról, meg miegyéb. de végül is egy motoros is vagány :)na jó, egy bmx-es is :)de érdekes, eddig egy srácot sem aggasztott ez, mint kérdezőt, tehát nekik van is önbizalmuk. na az viszont sokat számít!
2013. nov. 27. 15:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Vegyél fel egy napszemüveget és tegyél ki ide egy képet vagy linket... Nem hinném, hogy ez befolyásolna valamit is, nyugi ne görcsölj :-)
2013. nov. 27. 16:06
 8/9 Spongya Bob Kocka ***** válasza:
Sztem nem hátrány :)
2013. nov. 27. 16:40
 9/9 anonim válasza:
Szerintem menő :) nem hátrány, mert látszik hogy nem egy unalmas ember vagy... 18L
2013. dec. 27. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Netes ismerkedésnél mennyi az az idő miután hajlandó lennél találkozni a másikkal?

mik azok a kritériumok amiknek meg kell felelnie a másiknak ? ne feltétlen időben gondolkozz hanem h a kapcsolat mennyire intenzív mi lenne a sorrend a különböző kapcsolati elemeknél (net telefon skype FB chat stb....) kérem h írd még a életkorodat és azt h nő/férfi vagy e

Ti férfiak az ismerkedésnél nektek mi számít jobban az arc vagy a test szépsége?

Inkább legyen a nő szép arcú csinos, de duci vagy csúnyább de jó legyen a teste, melyik számít jobban a test vagy az arc szépsége? (tudom a legjobb ha mind2 jó)

Titeket milyen témák érdekelnek ismerkedésnél?

Miről szerettek beszélgetni ismerkedéskor? Akár itt, akár személyesen is? Hogyan méritek fel, hogy meddig diszkrét vagy mikortól indiszkrét egy kérdés? Kor és nem éri! :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!