Lányok ti ezért letiltanátok valakit?
Figyelt kérdés
Adott egy netes jelölés facen. Nem vagyok face függő, ritkán lesem, tegnap bejelölt egy nő. VIsszajelöltem. Elkezdtünk dumálni, de nagyon sejtelmes volt. Ezért én megvádoltam, hogy tuti kamu profil és nincs időm szórakozni, ha nem árulja el, hol mutattak be minket egymásnak. Mert hogy ezt állította, hogy 1 éve mutattak be egymásnak minket egy bulin. Na de ha 1 éve, miért most keres csak meg? Nem is ez a baj. Ma rá akartam írni, hogy dumáljunk, de le vagyok tiltva nála. Mi ez már?2014. máj. 5. 17:13
1/2 anonim válasza:
Hagyd a francba, nyilván kamuprofil volt.
2/2 anonim válasza:
Jól csináltad, a sejtelmeskedés addig oké, amíg mindkét félnek vicces.
Egy haver ismerkedett társkeresőn egy olyan csajjal, aki ilyen rejtvényeket adott fel neki, pl a telefonszámát úgy adta meg, hogy egy irtó bonyolult kifejezést kellett addig deriválnia, amíg ki nem jött egy hétjegyű szám, vagy valami ilyesmi.
Na ő is azt mondta, hogy elmész a tudodhová, akkor marad az e-mail :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!