Szerintetek írjak neki? Vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon jól megvoltam egy sráccal, értem ezalatt, hogy nagyon jókat beszélgettünk mindenről, hülyültünk, a kémia is nagyon működött/működik, tehát külső/belső okés, de mostanság nem keres. Sokat dolgozik tény, de akkor is. A neten szinte soha sincs fent, nem igazán van ideje. Türelmes vagyok, megértem. A legutóbb én kerestem őt. (most először, amúgy nem szoktam, mindig ő kezdeményezte a találkát, beszélgetést) Ráírtam, visszaírt, utána meg beszélgettünk is este, majd pedig taliztunk. Utána megint találkoztunk, eléggé zavarban volt, amit nem is igazán értettem, mivel már rengetegszer dumáltunk. Fura volt, akár egy kisfiú, már-már szégyellős, de azért aranyos. Most megint nem jelentkezik...és nem arról van szó, hogy nem érdeklem, mert állandóan kinyilvánította, hogy tetszem neki.2014. máj. 5. 20:25
1/2 GVivi válasza:
nincs esetleg barátnője??kérdezd meg őt...
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem kizárt...mi van, ha igen?
Nem kérdezem meg...:(
2014. máj. 5. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!