Kavarás 14-15 éves korban?
Figyelt kérdés
14-15 éves korban mire szokták azt mondani h kavarok egy fiú/lánnyal??csók de nem járás? vagy mi?...2014. máj. 6. 17:47
1/9 anonim válasza:
LOL.A mai 14 évesek egy òra ismertség után már dugnak...
2/9 anonim válasza:
Helyzetfüggő:D Van, ahol már szexet is jelent, máshol csókot, vagy pettinget. Egyik esetben sincs szó komoly kapcsolatról.
3/9 A kérdező kommentje:
tehát nem komoly kapcsolat csak "jól érzik" magukat egymással?
2014. máj. 6. 17:56
4/9 anonim válasza:
A mai 11 évesek meg 2 órával később..
5/9 anonim válasza:
Áááááá! Nem komoly kapcsolat, csak bas-unk ha van felesleges 5 percünk, meg egy kicsit teherbe esünk? Igy érted?
7/9 anonim válasza:
Együtt főztök. Vagyis nem ,de kerülgetitek egymást és érdeklődtök egymás iránt talán.. Szerintem ilyesmi.:)
8/9 anonim válasza:
*előző vagyok, másik 74%-os,mint az előttem szóló
9/9 anonim válasza:
csók, ruhában tapi, ahogy volt a válaszok között is :)
ilyen én is csináltam 15 évesen...
már 18 vagyok és még mindig csak ennyiben merül ki a kavarás nálam :) (szex csak ha járunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!