Mi ebben a logika? Nyílt titok, hogy nagyon bejövök neki, ezt szajkózta, akkor miért ilyen?
Mikor megismertem a srácot (18 éves):
- Az első pillanatól kezdve közvetlen volt, állandóan mosolygott, kedves volt. (most is az)
- A kapcsolatunk nagyon jó, úgymond bizalmi kapcsolat, nem volt szinte tabu téma.
- Egy idő után konkrétan kimutatta, hogy tetszem neki és hogy szexuálisan is vonzódik hozzám.
- Mindezeket ő kezdeményezte, ahogy a találkákat és a beszélgetéseket is.
Egy ideje viszont fura:
- Furán zavarban van ha meglát. Pl. látja, hogy épp felé tartok, félig-meddig háttal áll, nem fordul meg, csak rám pillant, halkan köszön, int. Máskor odajött vagy valami.
- Már ahogy köszön is fura...(ezt nem tudom megmagyarázni)
- Sokszor kerüli a tekintetemet, van, hogy rám se néz, csak lesütött szemmel elillan. (ezt eddig nem csinálta, most se mindig, csak ha pl. többször találkozunk egy nap)
Én ennyiből arra tippelnék, hogy időközben más valaki is megtetszett neki, így nem akar tovább bolondítani téged, de az előzmények után talán kínosnak találná, ha ezt őszintén meg kéne mondania neked, azért kerüli veled való beszélgetést.
De persze nem biztos, hogy igazam van.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy valami miatt bűntudata van... Lehet hogy csak amiatt, mert pl szerzett egy barátnőt, és bűntudata van amiért, neked "csapta a szelet". Vagy mert tett ellened valamit a hátad mögött ami miatt szégyelli magát.
Bocsi, hogy csak ennyit tudok segíteni, csak ezeket tudom elképzelni. Talán ha megpróbálnád jobban körülírni a helyzetet...
Jelenleg is van barátnője. Mióta ismerem van.
Félreértés ne essék, nem veszem/venném él más pasiját, csupán érdekel, hogy minek köszönhető ez a viselkedés.
Nem hiszem, hogy tud bármit is a barátnője. Mondjuk azért, mert nincs is miről.
Csak zavaró, hogy ezeket mind ő kezdeményezte, most meg így viselkedik. :(
Én nem keresem se semmi...
Elég meredek. :)Meg nem is dumáltunk jó pár napja.
Gondolom rávágná: "Nekem semmi bajom. Ugyan mi bajom lenne?" :D
Egyébként sokat dolgozik, neten nincs is fent..szóval ráfogná, hogy mert elfoglalt vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!