Tényleg nem lehet 20-24 év közötti normális lányokkal ismerkedni?
Én normális vagyok...mondjuk idősebb is :S
Bocs
Szerintem nincs normális csaj ebben a korban. Mindegyik valami tejfölös szájú bálványt szeretne magának, tökéletes testtel, sok pénzzel és szép autóval! Sajnos ebből rám csak 2 igaz.
Persze magukba nem néznek egy kicsit sem!
Agyam eldobom már ezektől az általánosításoktól....
Minden nőnek kocsi kell meg pénz...
Van nektek agyatok? Nem lehet mindegyik olyan!ÉRTEEEEEED????
22 éves vagyok, most diplomáztam, van saját kocsim, külön élek, dolgozok, tudok gondolkodni, értelmes és normális vagyok. És épp ez a problémája a férfiaknak, hogy nem vagyok egy etehető kis butuska liba. :)
5 partnerem volt, mindegyik kapcsolat, bocsáss meg, hogy nem vagyok fapina, szeretek szexelni és nem tartogatom magam egy megkeseredett szűz fiúkának. Mellesleg, egy normális, egészséges nő ebben a korban már kialakított néhány kapcsolatot. Nem értem, miért baj az ha nem naív és tapasztalatlan ebben a korban valaki? Egy normálisan működő kapcsolathoz az is kell, hogy midnketten tudák már mit akarnak. Ahhoz meg bizony, szomorú, de előzőleges tapasztalatok kellenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!