Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szerintem ha egy lány olyan családban nő fel,ahol megvan mindene vagyis a szülők megadnak neki mindent,nem szenved hiányt semmiben,biztos anyagi háttér lehet az olyan lány nem igen fog kapcsolatot kezdeni egy olyan fiúval aki neki ugyanezt nem tudja megadni vagyis hasonlóan.Úgy értem hogy a fiú szerényebb anyagiakkal rendelkező családban nőtt fel.Lehet amelyik lány megszokja a jó létet,luxust,nem nagyon fog engedni ebből de tisztelet a kivételnek!
2014. máj. 10. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy siránkozás helyett megtanulhatnál helyesen írni. Nem az a baja veled a nőknek, hogy csóró vagy, hanem az, hogy ennek tetejében még műveletlen is.
2014. máj. 10. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem luxusban élünk (mondjuk Magyarországon szerintem nem sokan mondhatják ezt el magukról), de azért kényelmesen elvagyunk 4-en. A barátom falun nőtt fel, az anyja egyedül nevelte fel, már kisgyerekként dolgoznia kellett, hogy legyen mit enni. Pont nem érdekelt az anyagi helyzete amikor összejöttem vele, sőt, inkább pont hogy becsültem emiatt hogy mi mindenen ment keresztül. Én nem az anyagi helyzet alapján választok.

Érdekesség: 3 évvel később fordult a kocka, mert a mi vállalkozásunk csődölt be, a barátom pedig amikor normális állást kapott, meglepő gyorsasággal lépkedett fel a szamárlétrán, és most igencsak jól keres, bármit meg tud venni magának, vagy akár nekem. Bármikor bárki elveszítheti a munkáját és válhat földönfutóvá.

2014. máj. 10. 13:26
 3/4 A kérdező kommentje:

1-szánalmas lenne veled ellenkezni,mert csak azt akarsz ugyhogy jelentettelek az adminnak..

2-köszi a véleményed.igy van.

2014. máj. 10. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Jelentgess nyugodtan. Nem veszekedni akarok egyáltalán, csak leírtam a véleményemet.
2014. máj. 10. 13:44

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!