Vivikeeee34 kérdése:
19 eves vagyok, es undoritonak tartom magam epp ezert biztos hogy soha nem lesz pasim mit tudok tenni? :/
Figyelt kérdés
csunyavagyok2014. máj. 10. 17:15
12/27 Johny88 válasza:
Ennyi. Ezért volt ez a hepaj. Hát hallod, kicsi sport vagy egészséges étkezés azt annyi!
13/27 A kérdező kommentje:
de kva lusta vagyok és nincs időm. :S :D
2014. máj. 10. 17:30
14/27 anonim válasza:
Annyira nem vészes, de pár kilót tényleg le kéne dobni...
15/27 anonim válasza:
Mi az hogy nincs időd? Most is épp itt töltöd. :)
16/27 A kérdező kommentje:
gep elott dolgozom.. szoval ja.. es tokre tre mert senki se akar velem jarni, pedig nepszeru vagyok meg minden..
2014. máj. 10. 17:32
17/27 anonim válasza:
Milyen magas vagy, és mit dolgozol?
19/27 anonim válasza:
Akkor rossz a kérdésfeltevés. Nem azért nem lesz soha pasid, mert undorító vagy, hanem mert lusta vagy ezen változtatni. Ez itt a lényeg.
20/27 A kérdező kommentje:
Grafikus vagyok egyebkent *-* :D es azert tettem fel a kerdest, mert erdekel masok velemenye, hogy csunya vagyok-e nagyon vagy csak ici picit. :D
2014. máj. 10. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!