Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti mit szerettek egy...

Lányok ti mit szerettek egy fiúba?

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 19:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Legyen páwa/díszb*zi és már viszket is a puncijuk.
2014. máj. 10. 19:30
 2/11 anonim válasza:
Azt ha kedves,megtud nevettetni,elviseli a hülyeségeimet valamilyen szinten és gondol rám mondjuk ha szülinapom van.Semmi extra.A külső rohadtul nem számít.Soha nem jöttek be azok akik agyon öltözik magukat és minden lépésnél a hajukat igazgatják.Legyen egyszerű a kinézete annyi a feltétel ,hogy legyen erősebb nálam az mindegy mennyivel.
2014. máj. 10. 19:42
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
a bakszámláját :D
2014. máj. 10. 19:57
 4/11 anonim ***** válasza:
18%
vagyis a bankszámláját :D
2014. máj. 10. 19:57
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha igazán szerelmes vagy, mindent szeretsz benne, minden mozdulatát, gesztusát, mindent amit csinál. Még akkor is ha nem értesz vele egyet szereted a gondolatait.

Nincs

olyan h mit szeretsz benne, és mit nem.

Vagy szereted, vagy nem.

2014. máj. 10. 20:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy helyesen ír!
2014. máj. 10. 20:15
 7/11 anonim ***** válasza:
a legfontosabb, hogy legyen valami ami miatt számomra kitűnik a tömegből, mondjuk kisugárzás, humor, alapvető tisztelete a nők felé, vagy bármi ami a személyével és nem a pénztárcájával kapcsolatos :)
2014. máj. 10. 20:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem, engem egyenesen irritálnak a páwa pasik, szerintem kisfiús... Nekem inkább az érett idősebb pasik jönnek be.. Mondjuk nem csodálom, Tegyük hozzá ;)lássuk csak; Nelem nagyon fontos a belső, fogjon meg valamivel, legyen egy szikra, ami beindít.. Legyen különleges, utálom az átlag pasit, mert abból ha eldobok egy kavicsot a Balaton partján 3-at dobok fejbe, mert olyan egyformák.. Legyen személyisége, elképzelései az élettől, legyen magabiztos, vicces, udvarias, de ne papucs, ő a férfi nem én. Legyen bátor és tudja hogy vegyen le a lábamról, mert esélye sincs... Nem könnyű, de ha sikerül már majdnem megnyerte az esélyt. Merjen küzdeni, nem fogom megharapni, se megszégyeníteni, mert az nem az én asztalom... Külső: csak szeretem az idősebb elegánsabb pasikat. Pénztárca pedig hülyeség, nem számít, ha egyszer szeretem, akk szeretem, nem fog érdekelni, hogy mit csinál, mert szeretem! :)

18/L

2014. máj. 11. 00:01
 9/11 anonim válasza:
A 2. és . válaszolóval egyet értek! Jól mondják.Meg ne szégyenjen senki előtt!
2014. máj. 11. 18:08
 10/11 A kérdező kommentje:

8# a tied eddig a legértelmesebb válasz .

köszönöm a komenteket/válaszokat a kérdésemre .

2014. máj. 19. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!