Ha igazán szerelmes vagy, mindent szeretsz benne, minden mozdulatát, gesztusát, mindent amit csinál. Még akkor is ha nem értesz vele egyet szereted a gondolatait.
Nincs
olyan h mit szeretsz benne, és mit nem.
Vagy szereted, vagy nem.
Nem, engem egyenesen irritálnak a páwa pasik, szerintem kisfiús... Nekem inkább az érett idősebb pasik jönnek be.. Mondjuk nem csodálom, Tegyük hozzá ;)lássuk csak; Nelem nagyon fontos a belső, fogjon meg valamivel, legyen egy szikra, ami beindít.. Legyen különleges, utálom az átlag pasit, mert abból ha eldobok egy kavicsot a Balaton partján 3-at dobok fejbe, mert olyan egyformák.. Legyen személyisége, elképzelései az élettől, legyen magabiztos, vicces, udvarias, de ne papucs, ő a férfi nem én. Legyen bátor és tudja hogy vegyen le a lábamról, mert esélye sincs... Nem könnyű, de ha sikerül már majdnem megnyerte az esélyt. Merjen küzdeni, nem fogom megharapni, se megszégyeníteni, mert az nem az én asztalom... Külső: csak szeretem az idősebb elegánsabb pasikat. Pénztárca pedig hülyeség, nem számít, ha egyszer szeretem, akk szeretem, nem fog érdekelni, hogy mit csinál, mert szeretem! :)
18/L
8# a tied eddig a legértelmesebb válasz .
köszönöm a komenteket/válaszokat a kérdésemre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!