Ha NEM tetszik a csaj, zavarba tud titeket hozni?
Figyelt kérdés
Én inkább dühös és unott leszek, ha olyan bámul, aki nem tetszik. Ti hogy vagytok vele fiúk?2014. máj. 11. 17:47
1/13 anonim válasza:
Engem nem zavar..udvariasan közlöm vele hogy légyszíves ne bámulj
2/13 anonim válasza:
Miért nincs szád hogy közöld vele a dolgot vagy mi?
És lehet hogy más okból nézett téged,nem azért mert bejössz neki
3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos száj nélkül születtem.
2014. máj. 11. 17:54
6/13 anonim válasza:
Hát ha odajön és lehány, akkor eléggé zavarba hozna.
7/13 anonim válasza:
És ilyen kérdések, kommentek után sírtok fiúk, hogy senki nem mosolyog rátok, rátok se néz??? Szerintetek ki szeretné, hogy megalázzák, ha ti így álltok hozzá ehhez a dologhoz? Hát én pont ezért eddig sem mosolyogtam idegen fiúkra, csak akkor, ha ők kezdeményeztek és ezek után nem is fogok, gratulálok nektek. Egyébként elmondom, hogy én lány létemre nem szólogatok be egy fiúnak sem, ha néz, azért, mert nem tetszik nekem, sőt, ha normális, akkor el is beszélgetek vele kedvesen és vissza is mosolygok. Ezek után lehet a nagyképű, beképzelt lányokat szidni!
8/13 A kérdező kommentje:
:D
Sejtettem, hogy untat sok embert majd ez a kérdés, de ez van. Hiszen ez csak nekem fontos, hogy vajon mit gondolhat...
Nem fogok odamenni hozzá, hogy "szia, azért sütöd le mindig a szemedet ha rádnézek, mert tetszem, vagy mert szerencsétlenkedsz?"
Azért lehetne válaszolni komolyból is légyszi, még akkor is, ha uncsi vagy értelmetlen!! :)
Utolsó köszi! :)
2014. máj. 11. 18:24
9/13 anonim válasza:
Az a véleményem hogy egy szerencsétlen pasi vagy mint a többi,aki azt gondolja hogy azért nézik ...
kit érdekel ez a marhaság
10/13 anonim válasza:
és hol nézett a csaj?
Templomban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!