Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért a férfiak adják meg...

Miért a férfiak adják meg nekem a telefonszámukat?

Figyelt kérdés
Például étterembe mentem egyedül, jó kedvem volt és a pizza szakács mielőtt mentem volna el adott egy névjegykártyát (olasz étterem volt) a pizzás rész elől volt és ott ültem maximum egyszer mosolyogtunk össze. Másik eset szintén egy vendéglátó egységbe mentem ott szóba elegyedtem a tulajjal/ eladó ő is adott egy névjegyet, keressem meg facebookon. Ezeket az eseteket még megértem valamilyen szinten, hiszen munkahelyen történtek, de egy bárban is történt hasonló mondjuk akkor meg fiú barátokkal voltam. 21 éves vagyok de ilyet még nem tapasztaltam. Érdekes ezzel akarnak a férfiak időt spórolni, azzal hogy ők keresnek, hiszen ha érdekelnek akkor úgy is keresem őket??

2014. máj. 12. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Annyira irigylem a problémádat, komolyan. Leülök melléd sírni jó? :D Megszarok ezen!
2014. máj. 12. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert azt akarja,hogy rajtad múljon,hogy találkoztok-e még.
2014. máj. 12. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Figyu, ha annyira zavar add meg te a számod nekem. :D
2014. máj. 12. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
31%

Komolyan, van olyan hülye aki nem tudja ezeket értelmezni? -.-' Na vajon miért adják meg? Megakarnak dugni. Én is kaptam már ilyeneket, és nem álltam hülyén, hogy most mit akar jelenteni.

20/L

2014. máj. 12. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Túl nagy a luxus nekik, hogy ők rendesen keressenek fel, aztán ha te vagy olyan, és felkeresed őket = kicsit futsz utánuk = arra asszociálhatnak, hogy mindenképp lefeküdnél velük. Egonövelés is...
2014. máj. 12. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
mi a kérdés? vagy mi a probléma? nem értem! azon filózok, hogy 21 évesen tényleg ennyire tompa vagy-e, vagy csak fake a kérdés...
2014. máj. 12. 20:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy megakarnak dugni..azt nem értem mi értelme van ennek..tényleg az hiszik, hogy felhívom őket ugyan nem egy nőnek kell megkeresnie a férfit.
2014. máj. 12. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!