Mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szerelmes egy lányba és el akarom mondani neki, a baj csak az, hogy pár hónapja elköltözött vidékre. A számát nem tudom, Face-en nem vagyok fent, a többi közösségi oldalon nem tudom elérni és attól félek hogy már van barátja. Ettől függetlenül még el akarom neki mondani hogy szeretem. Hogyan csináljam? U. I. : Ha ezt olvassa egy olyan lány, aki 2013.12.12-én ment el egy nyelvtan óráról és jól tud rajzolni akkor kérlek írj egy privát üzenetet!2014. máj. 14. 21:20
1/2 anonim válasza:
Csinál egy facebook profilt és vedd fel vele a kapcsolatot. Más megoldás úgysem nagyon van.
2/2 anonim válasza:
Nincs más megoldás, megkell váltsd a világot, és regelni fb-ra Muhahaha :DDD De használj állszakállt, hogy megtéveszdhesd az fbi-t :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!