Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek gáz hogy nem ír?...

Szerintetek gáz hogy nem ír? Többi lent.

Figyelt kérdés
Megismertem múlthét pénteken egy srácot egy buliban. Azt mondta szerelem első látásra, rendesnek tűnt egyébként. Megadta a számát, hogy én keressem ha úgyérzem adok egy esélyt neki. Hétfőn írtam neki sms-t, nagyon örült, megbeszéltünk egy randit péntekre. Már előbb akarta, de a holnap jó mindkettőnknek. Azóta nem írt. Én gondolom csak, hogy írhatott volna azért? Vagy ez nem gáz, majd holnap keres? Meg van beszélve pontosan, de.. azért írhatna..
2014. máj. 15. 20:19
 1/3 kismutyesz_ ***** válasza:
5 perc múlva fogsz kapni egy SMS-t. :) Egyébként nem is ismered igazán, ki tudja, hogy miért nem ír.
2014. máj. 15. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg van beszélve, akkor no para. Lehet, hogy azért nem keres, mert mindenki mást vár el. Valaki pl azt, hogy ne lógjon a pasi a nyakában, főleg amikor még nincs is túl nagy ismeretség. Kiigazodni nem lehet, ezért kell valahogyan csinálni
2014. máj. 15. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a randi le van beszélve, nem gáz. Jobb élőben ismerkedni, beszélni :)
2014. máj. 15. 20:29

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!