Szerintetek gáz hogy nem ír? Többi lent.
Figyelt kérdés
Megismertem múlthét pénteken egy srácot egy buliban. Azt mondta szerelem első látásra, rendesnek tűnt egyébként. Megadta a számát, hogy én keressem ha úgyérzem adok egy esélyt neki. Hétfőn írtam neki sms-t, nagyon örült, megbeszéltünk egy randit péntekre. Már előbb akarta, de a holnap jó mindkettőnknek. Azóta nem írt. Én gondolom csak, hogy írhatott volna azért? Vagy ez nem gáz, majd holnap keres? Meg van beszélve pontosan, de.. azért írhatna..2014. máj. 15. 20:19
1/3 kismutyesz_ válasza:
5 perc múlva fogsz kapni egy SMS-t. :) Egyébként nem is ismered igazán, ki tudja, hogy miért nem ír.
2/3 anonim válasza:
Ha meg van beszélve, akkor no para. Lehet, hogy azért nem keres, mert mindenki mást vár el. Valaki pl azt, hogy ne lógjon a pasi a nyakában, főleg amikor még nincs is túl nagy ismeretség. Kiigazodni nem lehet, ezért kell valahogyan csinálni
3/3 anonim válasza:
Ha a randi le van beszélve, nem gáz. Jobb élőben ismerkedni, beszélni :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!