Hogyan kelthetném fel a figyelmét? (lent)
Figyelt kérdés
van egy srác aki már régebb óta tetszik, szerintem én is neki mert lájkolgatja a képeim. (lehet hülyén hangzik) és szülinapomkor meg nőnapon rámírt felköszönteni, az jól esett. de hogyan kezdeményezhetnék ? nem vagyok az a ráírós típus, mert félek nem lenne témánk stb. amúgy pár házzal felettem lakik, de koleszba jár szóval eddig csak egyszer láttam, de ő akkor nem vett észre :D eddig még nem volt kapcsolatom, ezért is félek.. köszi a válaszokat :) 15/L2014. máj. 16. 11:35
1/2 liza6789 válasza:
tudom h nem vagy ilyen ráirós tipus de vagy beszélgetsz vele élőben vagy ráírsz. gondolom élőben nem mernéd meg szólitani ezért maradt a második lehetőseég( az első ha bátor vagy akkor jobb) keress témákat amikről tudnátok dumálni pl: hobbi,sport,zene,családja ( tesók) 1 kicsi suli is lehet benn de ne sok mert arról nm szertnek beszélgetni:)) sok sikert és ha van még valamilyen kérdésed akk irj csak rám:) 15L
2/2 anonim válasza:
Én már a lájk szónál abbahgytam az olvasást....bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!