Ő is ezt érzi, amikor megfogja a kezemet?
Figyelt kérdés
Vezető társammal (pasi) kisgyerekekkel foglalkozunk, és mikor beállunk körjátékot játszani és megfogjuk egymás kezét, akkor az nagyon érdekes érzés. Szinte fáj, zsibbad, éget, de nem azért mert annyira szorítanánk. Ő is érez valamit ebből vagy csak én képzelem be? Nekem régebben eléggé bejött, mint pasi, de már lemondtam róla. Vagy ezek szerint még mindig érzek iránta valamit. 20L2014. máj. 16. 13:14
1/5 anonim válasza:
Várj, mindjárt belenézek a lelkébe vagy kiolvasom a gondolataiból!
2/5 anonim válasza:
Tehát, én, aki nem ismerem egyikőtöket sem, mondjam meg, hogy mit érez amikor megfogja a kezedet.
3/5 anonim válasza:
Mi aztán honnan a macskafarokból tudjuk, hogy ő mit érez?!
4/5 A kérdező kommentje:
Nyilvánvalóan nem tudjátok, de gondoltam, hátha valakivel már történt ilyen, és később megbeszélte az adott személlyel.
2014. máj. 16. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!