Nektek mi a véleményetek?
Lehet már unalmas a téma, de engem ez a dolog még csak mostanában kezdett el foglalkoztatni/zavarni.
17 éves vagyok, 160 cm magas és 47 kg. A mellméretem pedig 75/B. Szerintetek ez ideális? Feszes és szép a formája. Hülyén hangzik, de eddig úgy éreztem, hogy van mellem, meg is voltam vele elégedve, mostanában viszont egyre több korombeli lányt látok hatalmas mellekkel. Nem igazán hordok annyira szivacsos melltartókat nem használok Push-up ot, csak amennyit "muszáj", ha mondhatom így, mert manapság már nem igazán árulnak teljesen szivacs mentes melltartót. Szóval, a kérdésem az lenne: Fiúk szerintetek a 75/B az jó méret? és lányok milyen egy jó push-up melltartó? mivel tudnám egy kicsit "megnövelni"?:)
Ilyenkor legszívesebben megkönnyezném az olvasottakat. Komolyan mondom, emberek, néha olvasok itt olyanokat, hogy elképedek.
Adott egy tizenhét éves gyerek, aki már Megint nincs megelégedve saját magával, Már megint meg akar felelni azoknak a mocskos ideáloknak és a csomagolásban látja az élet problémáira a megoldást.
Ébresztő.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!