Lányok, leírnátok pár esetet, amiből arra következtettél, hogy lehet hogy bejössz egy srácnak? (Vagy a legutóbbi ilyet)
Elkezdtünk járni. Ebből elég nyilvánvaló a következtetés... :D
Egyébként pedig még nyilvánvalóbb, hogy keresi a társaságomat az, akinek bejövök, vagy legalábbis szimpatikus vagyok.
Amikor már belép a személyes teredbe, pl mondjuk egy kanapén úgy helyezkedik, hogy melléd préselődve üljetek, többször megérint, közel hajol...
Vagy hosszan néz a szemedbe, flörtöl, kétértelmű megjegyzéseket tesz, viccelődik veled, keresi a társaságod, érdeklődik felőled, érdekli, mit szeretsz és megosztja veled, amit ő szeret. Mindezek kombinációi szerintem jó eséllyel jeleznek vonzalmat.
Én általában felfigyelek egy-egy ilyen jelre, és már eleinte is gyanúsak szoktak lenni az ilyesmik, de csak akkor könyvelem el, hogy esetleg tényleg tetszhetek a srácnak, ha ez a viselkedés huzamosabb ideig fennáll, és több fronton is megjelenik.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!