Vannak itt ilyen fiúk?
Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék olyan pasikkal, akik visszahúzódóak,kedvesek, félénkek, aranyosak :)
És sok minden zavarba hozza őket.
Valaki magára ismert?? :)
Barátkozni gondoltam... Magányos vagyok :'(
2014. máj. 17. 00:26
11/29 anonim válasza:
Sajnos de mibe hogy egy akkora kamu vagy mint az országház?
12/29 anonim válasza:
Tényleg jó esély van rá hogy perverz, nincs is kint hogy milyen korú fiúkat keres, az sincs feltüntetve hogy hány éves, férfi vagy nő. Vigyázzatok FAKE!!!
13/29 anonim válasza:
én pont ilyen vagyok, de te egy 43 éves kopaszodó pedofil vagy :(
14/29 anonim válasza:
a sok ID Discoverynek is megvannak az előnyei.. vagyis alapdolog hogy aki itt ilyet ír az hazudik vagy ilyesmi. jobb óvatosnak lenni
15/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fake...
Ha annyira érdekel.. akkor azért nem írtam kort a fiúkhoz.. merthát csak beszélgetni, akkor nem mindegy hány éves?!
Én 16 vagyok mellesleg...
2014. máj. 17. 01:03
16/29 anonim válasza:
Nem is azt írtam hogy fake vagy hanem hogy kamu ;) Lány vagy fiú vagy? Mellesleg.
17/29 piriiiiii válasza:
"És sok minden zavarba hozza őket." <--- Ez perverz.
18/29 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
Azt azért írtam...mert az is jellemzője a félénkeknek... :( Nem kell mindenbe a rosszat látni. Csak szimplán aranyos ha zavarba jön apróságoktól
2014. máj. 17. 01:11
19/29 anonim válasza:
Hát a Mónika sóban is zavarba gyütt a csávó.:D De akkor is 16 éves lányok fognak ide írni hajnal 1-kor. Bár annyi minden van már hogy semmin se lepődnék meg. :D
20/29 anonim válasza:
Ja bocs :d a csillagszületikben a nő gyütt zavarba :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!