Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Nálatok előnyben van...

Lányok! Nálatok előnyben van az a fiú ismerkedés szempontjából, aki nagyon profin COD4-ezik?

Figyelt kérdés

Az életkorotokat mellékeljétek a válaszhoz! :)

(18/F)

2014. júl. 18. 15:14
1 2 3
 21/26 HotChoc ***** válasza:
Hm, én az MW2-t bírom, de leginkább GTA-párti vagyok.
2014. júl. 18. 16:06
 22/26 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha jobb nálam God of Warban...God luck. :D

18L

2014. júl. 18. 16:20
 23/26 anonim ***** válasza:

Akkor először is kedves hölgyeim tegyünk tisztába pár dolgot. A kérdező nem kocka! Én kocka vagyok és a kérdező hozzám történő hasonlítása SÉRTŐ számomra.

A számítógépes játékok világa olyan, mint a zeneipar. Vannak jó játékok, amik színvonalat képviselnek, és vannak olyan játékok amik a szemét kategóriába esnek.

A COD sorozat, legújabb részei olyan színvonalat, igénytelenséget és popularitást képviselnek, hogy a kb. Justin Bieberrel állnak azonos színvonalon. Arról nem is beszélve, hogy én is sokat gépezek de 3500 órát beleölni egyetlen játékba, nem kockaság, hanem igénytelenség, esetleg függőség. Arról nem is beszélve, hogy az igazi kockák érdeklődési köre általában nem egyetlen játék körül forog sőt, nem is csak a játékról szól, hanem arról, hogy az adott illető szeret kiszabadulni a valóságból, és elmenekülni egy képzeletbeli világba. Ilyen téren egy megszállott Tolkien, vagy Tűz és jég dala (Trónok harca) fan, vagy animét néző lány is kocka. Sőt az asztali szerepjátékot játszó baráti társaságok is kockákból állnak. Továbbá a kockák jelentős része nagyon is jól funkcionál a való életben is. Van kocka, orvos, vegyész, mérnök ismerősöm is. A kérdező nem kocka csak szimplán egy COD függő.

24F

2014. júl. 18. 16:27
 24/26 A kérdező kommentje:
CODban, csak 1950 órám van, az a több mint 1000 óra nem COD.
2014. júl. 18. 16:38
 25/26 anonim ***** válasza:

1 nem vagy pro 2 ne dicsekedj azzal hogy kocka vagy ez nem mennő

Nekem 6000h+ cod2 ből kb 10 év alatt. :D

2014. júl. 18. 17:32
 26/26 anonim ***** válasza:

LoLozó lányokból van a legtöbb :D ink azt sajátítsd el :)

14/F

2014. júl. 20. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!