Miért van ez? Mit akarhat tőlem?
Bátyám (27) legjobb barátjával (32) együtt utaztunk hárman, akkor beszélgettünk. Pár héttel később mentek bulizni, aztán átjöttek oda ahol én is voltam. Kérdezte a srác hogy mért nem mentem velük, meg másnap menjek vele meg bátyámmal strandra. részeg volt ekkor, ilyenkor nagyon kommunikatív, józanon nem. Màskor strandon voltak, ivott, akkor is kérdezte bátyámtól hogy miért nem mentem, de reggel találkoztunk még, akkor nem hívott. fbn ha írok neki nem kommunikatív.
meghívott a szülinapi bulijára is.
miért csak részegen érdeklődik felőlem/keres?
nem egy félénk srácnak ismerem őt, de nem nyomult részegen, ill csak àtkarolt rövid időre.
mit gondoltok, mit akarhat?
22L
gumicukrot
(bocsi gumicukros csavo vagy csaj vagy akarmi)
Szerintem azt akarja, hogy kísérd el a vasárnapi misére.
Komolyan ilyen kérdéseknek mi értelme? o.O
valszeg feszélyezi,hogy a haver húga vagy,és lehet,hogy a bratyódat aggasztja a korkülönbség is,ezt kérdezd meg tőle.
meg persze ott van az is,hogy összejön a haver húgával levarrás,de kiderül,hogy valami nem oké vele,nem működik a dolog hosszabb távon,szakítás és akkor hogy megy át a haverhoz,családhoz kínosság nélkül?
ebből láttam már többet is.
főleg ha üzleti kapcsolat is van köztük,akkor végképp nem pálya az ilyesmi,mert a pénz az első.
úgyhogy a gyerek most ilyen akarom is meg nem is állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!