20-27 közötti pasiknak tényleg nem kellenek a nyugisabb, komolyabb lányok? Mindenkinek csak a pörgős bulizósak kellenek?
Mert én sose voltam italozós, a diszkók világa is idegen tőlem, nem vonz, mindig is komolyabb voltam a korombeliektől, és azt érzem pont emiatt nem is kellek ennek a korosztálynak, mert nem illek bele az átlagba, akik többségben vannak.
azt látom hogy a nagyszájú, merészebb csajok, a bulizósak kellenek mindenkinek, de tényleg..
És nem, nincsenek túlzott elvárásaim, igazából nekem pont hogy nem jönnek be a népszerű pasik, most is egy csendes srác tetszik, de pl neki se jövök be..
21 leszek, és én nekem pont ilyen lány kellene, de nem találok.
Szóval létezik olyan amilyet akarsz, csak keresned kell. :D
Butaság!
azért látod így ,mert tőbb a dilinyós mint a normális nő.
1000 Nőből 2ilyen van őket nehéz megtalálni.
hát lusta nem vagyok, akkor nem ott tanulnék ahol..
meg otthon se vagyok rest, sőt még a konyhában is szeretek tevékenykedni :)
külsőre, mert ugye mégis az az első szűrő ha meglátunk valakit, átlagosnak mondanám magam, illetve öltözködésben kicsit elegánsabb, nem póló tornaciő típus vagyok; de nem is plázacica, hanem normál elagáns.
Nem sminkelek, nem érzem szükségét, nem azért mert odáig vagyok magammal, vannak hibáim, de most ezért sminkelni...
Alacsony, vékony vagyok, igényes, és ahogy írtam nem is a tökéletes pasit keresem, hanem a hozzám illőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!