Még nem volt barátnőm! Hogy a legkönnyebb csajozni? 25f
Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 16:24
1/6 anonim válasza:
A lányok a kedves, kicsit félénk fiúkat szeretik. Puszika.
20/L
2/6 anonim válasza:
"A lányok a kedves, kicsit félénk fiúkat szeretik. Puszika."
Akkor a többivel mit csinálnak? Használják őket?
4/6 anonim válasza:
BMW, sok pénz, raj duma, pua életszemlélet, izmok.
Ez a "legkönnyebb"... De ezzel mivel te is a legkönnyebb utat akarod járni a legkönnyebben felszedhető csajokat fogod megkapni. Nem kertelek: ribik, pénze hajtó diszkókirálynők és nem túl értelmes plázacicák lesznek a kínálatod.
5/6 anonim válasza:
Adjatok már neki csajozáshoz segítséget. Az eddig érkező válaszokkal ő nem lesz kisegítve.
Most mondanám azt, hogy légy önmagad, de ez eddig sem jött be. Egyáltalán idáig, hogy próbálkoztál? Megpróbálok segíteni. 25F
6/6 anonim válasza:
Segítek: ne légy ronda. Ha az vagy, akkor jobban jársz, ha feladod a csajozást. Én ronda vagyok. 28 éves. Sosem volt csajom, bár rengeteget kezdeményeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!