Van itt olyan 13-14 év körüli lány aki szeret skrillex-et hallgatni és beszélgetne, ismerkedne egy 14 éves sráccal?
Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 23:18
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Néhány számot hallottam tőle, bár kifejezetten nem hoz lázba... De ha gondolod, írj. :)
14/L
2/6 anonim válasza:
Én szeretem skrillt. Irhatsz 14L
3/6 anonim válasza:
Én is szeretem Skrillexet. 14/F :D (nem vagyok meleg..)
4/6 anonim válasza:
Hühha mennyi itt a lovászfiú (?/L)
Én is szeretem Skrillex-et nem olyan rég óta
12,lány
6/6 anonim válasza:
Más poénját nem szép dolog elsütni. Látszik hogy mennyi a kreativitásod. Kár hogy akinek elmondtad a poénját annak több mint 300.000 feliratkozója van de sebaj!
Kapcsolódó kérdések:
Lányok, valaki beszélgetne velem? 14/f
Lányokkal beszélgetnék inkább,de korombeli fiúk is írhatnak!
Van itt olyan lány, aki bevállalós és szívesen beszélgetne a szexről?
Akár anonim módon, akár névvel. Ha vannak ilyen lányok, nők az oldalon, nyugodtan jelentkezzenek.
Van olyan Csongrád megyei életvidám lány aki most beszélgetne egy egyetemista sráccal?
Írhat ide hogy privi és én majd írok :)
Van olyan Csongrád megyei lány beszélgetne egy 25 éves sráccal?
Akinek van kedved jelentkezzen :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!