Mi a véleményed arról, ha egy lány 20 évesen még szűz,20 évesen csókolózott először?
De az is gyenge, hülye ember, aki hagyja, hogy kihasználják és nem mer lépni.
Csak annyi a lényeg, hogy ne legyünk ösztönlények és önzők.
"feltámadna az igény valamelyik, vagy mindkét félben hogy tapasztalatot szerezzenek, és megtudják hogy milyen a szex mással. "
Erre a monadtra reagáltam. Azért mert valaki mást kívánok meg éppen, nem hagyom ott a párom. Bennem van egy kis hűség.
13:48
Szerintem meg te nagyon végletekben gondolkozol...
talán sokáig nem engedtél sehova, burokban tartották a szülei --> nem tudott megismerni sok embert --> félénk lett, nem tudta, mit mondjon társaságban, nem tudott a ma divatos témákhoz hozzászólni, mert mindebből kimaradt, csak a párizsi notre dame, a nyomorultak - féle könyvek kerültek a kezébe, semmi Olyan filmet nem nézhetett, erkölcsi nevelése az apácákéhoz hasonlított --> tele lett gátlással--> nem voltak barátai --> egyszer mégis kimerészkedett v.hova, és véletlenül megismert egy srácot-->addigra már szinte felrobbantak a hormonjai, és semmi emberismerete nem volt, az anyeginen nőtt fel--> a srác szépeket mondott neki --> így következett be az, amiről írsz.
de van tovább is: a srác elszórakozott vele 2-3 hónapig--> megunta, röhögött a lány közös tervein--> egy nap 1 barátságtalan sms-ben kitette --> 3 nap után már más csajt k*félt.
velem pl. ez történt.
20/L
Semmi, én még nem is csókolóztam.
20/L
Attol fugg, mi a SZÁNDÉKA ezen a teruleten. Én pl. amiota az eszemet tudom, szerelmi kapcsolaton kivul mas nem is motival az életben, de 22 eves elmultam, mire sikerult az elso csok, mert csak eddigre talaltam egy olyan fiut, aki nem utasitott vissza. Itt nyilvan sorsrol, szerencsefaktorrol van szó.
Más meg nem erdeklodik a szexualitas irant, és nem is keresi az alkalmakat.
Mindenesetre a parkapcsolat az nem teljesitmenyterulet, és akaratlagosan nem iranyithato, a szerencsenek van a legnagyobb szerepe, mert mit tehet az, akivel nem tortenik meg a szerelem, vagy akinek a szerelmét/vonzalmát nem viszonozzák?
Utolsó, én nem pontoztalak le...
Egyébként mit gondolsz, én miért nem vagyok 100%???
Pedig mindig igazat mondok:PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!