Mi a véleményed arról, ha egy lány 20 évesen még szűz,20 évesen csókolózott először?
Én 21 éves voltam, (jelentkező lett volna) de inkább vártam arra, akinek fontos vagyok, én, és nem csak a szex. Ebben semmi furcsa nincsen, most boldogan élünk a férjemmel, aki a második szexuális partnerem. Elég szomorú, hogy egyeseknek az nem normális, ha valakinek van morálja, és nem fekszik le bárkivel. Ha valaki feleségnek inkább egy olyan nőt szeretne, akinek sok szexuális partnere volt (az is lehet normális, ha rendes kapcsolatai voltak), vagy férjnek olyat, aki végigk----t mindenkit, és nem szánított neki az érzelem, az nekem furcsa.
De a lényeg, hogy mindannyian mások vagyunk, és amíg ezzel nem okozunk másnak fájdalmat, és nem veszélyeztetünk másokat (pl azzal, hogy kondom nélkül fekszünk le különböző partnerekkel), az normális. A húsz éves szűz is.
Egy másik kérdéseben már leírták, és ez a nagy igazság:
Egyes férfiak azért szeretik a szűz lányokat, mert:
-félnek hogy nem valami jók az ágyban, és örülnek, mert az ilyen lányoknak nincs összehasonlítási alapjuk, ergo nem kell ez előző pasikkal "versengniük"
-nemes egyszerűséggel legyezgeti a büszkeségüket hogy az ő p*csük járt ott először, és ezzel lekörözték a "versenytársakat"
-sok férfi betegesen féltékeny az "exekre", hát itt nincs mire féltékenynek lenniük...
Tehát ez nem szól másról mint hiúságról, önbizalomhiányról, és féltékenységről. Ennyi.
Egyébként szerintem nagyon megszivatja magát az a lány aki huszonéves koráig tartogatja. Akkor már tényleg bármelyik pillanatban betoppanhat az a férfi (szerencsésebb esetben), akivel komolyan lehet tervezni (házasság,stb) Mindezt nulla tapasztalattal...Háát... Én is azt látom a környezetemben hogy az ilyen nők, akik nem "éltek", idővel marhára megunják a banánt, felhagyják a kapcsolatukat, és elindulnak szétnézni a világban, és 30as éveikben élik azt a korszakot (bulizás, pasizás, stb), amit a normális emberek fiatalkorukban. Sok ilyet láttam... Lehet lepontozni.
Ami még baj azzal, ha valaki csak egy emberrel, a férjével volt egész életében az, hogy szex nélkül nincs szerelmi kapcsolat. Így nem az az egyetlen probléma, hogy a szexben nincs tapasztalata, de másban sem, egyszerűen nem tudja egy csomó helyzetben hogyan kell viselkedni, nem ismeri se saját érzelmeit, se a másikét nem tudja értelmezni és ez problémát, adott esetben válást is okozhat.
Persze 20 évesen még nincs lekésve a kérdező semmiről, 20 évesen még bőven fiatal, + azt nem tudod irányítani mikor találkozol megfelelő pasival, van aki 16 évesen van aki 21 évesen.
Én személy szerint nem szeretem szűz csajjal csinálni.
Sokat kell körülményeskedni,és azzal "húzni" az időt,hogy például ne fájjon neki,vagy kitalálja,hogy hogyan is jó neki.
Lehet,nekem vannak rossz tapasztalataim ezen a téren,de az első egy-két alkalommal mindnek fájt egy kicsit.
Lehetsz akár milyen ügyes farokhuszár,ha a csajnak fáj,és nem tudja mi a jó neki,cseszheted.
Egyszóval gyerünk tapasztalatot szerezni :)
"Ami még baj azzal, ha valaki csak egy emberrel, a férjével volt egész életében az, hogy szex nélkül nincs szerelmi kapcsolat. Így nem az az egyetlen probléma, hogy a szexben nincs tapasztalata, de másban sem, egyszerűen nem tudja egy csomó helyzetben hogyan kell viselkedni, nem ismeri se saját érzelmeit, se a másikét nem tudja értelmezni és ez problémát, adott esetben válást is okozhat."
Ott a pont. Sőt továbbmegyek: szokták mondani hogy végig kell csókolni jópár békát, mire jön a herceg. És ez így igaz. Az első kapcsolatba még olyan kis naivan megy bele az ember, azt se tudja milyen fiú való mellé, azt se tudja hogy működnek a párkapcsolatok. Kell a párkapcsolati tapasztalat hogy egyáltalán azt tudd, milyen emberekkel jössz ki jól. Ezt csak így lehet megtudni, máshogy (pl barátság, stb) nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!