Mi a véleményed arról, ha egy lány 20 évesen még szűz,20 évesen csókolózott először?
Itt nem a vagányságról van szó.
Én sem azt mondom,hogy tartogasd a szüzességedet a férjednek,mert ez banális hülyeség.
A szex jó,miért ne csinálhatnám azzak,akivel akarom?Miért kell nekem szerelmesnek lenne abba a lányba például,akit megkívántam?
Én 15 voltam,mikor összejöttem egy 21 éves lánnyal,együtt voltunk pár alkalommal,és hihetetlenül jó volt.
Most itt vagyok 21 évesen,van barátnőm lassan 3,5 éve,rendszeres szexuális élettel,és nagyon jó.
Nem azt mondom,hogy legyül város ribanca,feküdj le mindenkivel,de minek legyél szűz 25 éves korodig?Értelmetlen,mert nagyon sok király dologból kimaradsz.
Nincs is annál izgatóbb és észvesztőbb dolog,mint mikor vagy egy szórakozó helyen (diszkó,koncert,tök mindegy),és elkezdesz szemezni egy lánnyal,és utána jönnek a dolgouk maguktól.
És nem a "megduglak-áttaposok rajtad-kiröhöglek" témara gondolok.Én sem azon voltam,hogy meghúzzak minden csajt,aki szembe jött az utcán,de aki benne volt,azt simán.
Utószóként még annyit,hogy ne a végletekben gondolkudjunk.Abban mindenki egyet ért,hogy 12 évesen nincs értelme,én is stzéjba csapdosnám az ilyen gyerekeket.De aki elérte azt a bizonyos szintet mind biológiailag,mind agyi szinten,az élvezze az életet,mert nincs még egy.
A felseségemet 23 éves korában ismertem meg. 24 évesen feleségül vettem. Szűz volt. Mindennél jobban becsülöm ezért, és egyikünk fejében sem fordul meg, hogy másfelé keresgéljünk. Erre való a házasság, és a házasság utáni szex.
És hogy szexuálisan minden passzolt? Nem rögtön. De nagyon hamar. ÉS ebben a tapasztalatok vittek előre? Nem, hanem az őszinte beszélgetések, némi alkalmazkodás és szeretet.
Nagyon rossz annak a lánynak, aki csupán félelemből maradt szűz, és nem tudja értékelni. Minden nőt bátorítanék, mert nagyon nagy ajándékok tudnak lenni EGY férfi számára és viszont, és létezik még ilyen férfi aki ezt értékeli. A VV-t meg nem kell nézni, mert a végén tényleg való világgá tesszük. Tudatos népbutítás, nem kell mindennek bedőlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!