Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen mélyen van a szűzhártya?

Milyen mélyen van a szűzhártya?

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 11:53
 1/1 anonim válasza:
27%
A bemenetnél.
2012. aug. 10. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Felszakadhatott a szűzhártyám?

15 éves lány vagyok, nem voltam még együtt senkivel. Egyik nap feldugtam magamnak valamit, de utána véreztem. ( menses nem lehetett mivel, nem volt ideje és a nap többi részében nem vérzett) Szóval akkor a kérdés adott: felszakadt szerintetek? A rosszindulatú kommenteket mellőzzétek!

Szűz vagy nem szűz?

Sokat gondolkodtam mostanában ezeken a kérdéseken, ahol a lány kérdi, hogy az ujjazástól, maszturbációtól szűz maradt –e vagy nem. Nem rossz a kérdés. Ugyanis az szokott rá lenni az általános válasz, hogy amíg nem volt a puncijában farok, addig szűz. Azért...

Hány cm-nél van a szűzhártya?

Ujjazástól átszakadhat?

Mennyi idő kell ahoz, hogy a szűzhártya összeforrjon?

lefeküdtem a barátommal, 2 napig véreztem..a szüleim nem tudják..anya nagyon kiakad, ha megtudja..valaki segítsen pls. 17/L

Megsérülhetett a szűzhártyám?

Tegnap megujjazott a barátom. Nagyon élveztem meg minden.. megpróbáltuk azt hogy bemegy-e 2 ujja de nem sikerült mert fájt :SS barátom egyből abbahagyta amint látta rajtam hogy fáj. Azóta kicsit fáj ha terpeszben ülök le de csak akkor ha ülök .. mi lehet ez? szűz...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!