Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy hozzam fel a témát?

Hogy hozzam fel a témát?

Figyelt kérdés

Szoktunk néha hülyéskedni ezekről,de semmi komoly.

Engedi,hogy megfogjam a fenekét,és a mellét,viszont lejjebb nem mentem.

Mondjam neki, azt, hogy először ismerjük ki egymás testét?Nem egyből akarom, hanem először kiismernénk egymás testét.

3 hónapja vagyunk együtt, szerintem megbízik bennem, hiszen ezelőtt 3 évig ismert,látta,hogy viselkedem.(évfolyamtársak vagyunk) 16 évesek, első kapcsolatunk.

2014. máj. 17. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
csak természetesen és óvatosan. legyetek ketten, nyugiban, ellazulva, és simogasd ahol engedi, és mindig menj egy kicsit tovább. ameddig látod, hogy jól esik, és ameddig engedi. ha így gyakoroltok, mindig egy kicsit tovább lehet menni, ahogy mindkettőtöknek jó. ha már eljuttok a meztelen pettingig, tanuld meg kielégíteni kézzel, szájjal, stb., mielőtt belenyomnád. :D az első dugás neki úgyis kicsit fájni fog, te meg valszeg korán elmész, szóval ne arra készüljeket, hogy egyből szuper lesz, hanem hogy megtanuljátok, és utána olyan jó lesz, hogy nem is gondoljátok
2014. máj. 17. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:

inkább simogasd mindenfelé és meglátod meddig mehetsz, engedi

így rákérdezni valahogy túl nyers szerintem

2014. máj. 17. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:
megfoghatom a pecked? :$
2014. máj. 17. 12:21
 4/5 anonim ***** válasza:
már láttátok egymást meztelenül? vagy csak ruhán át ment minden.
2014. máj. 17. 12:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Ruhán átment minden,köszi az értelmes válaszokat!
2014. máj. 17. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!