Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy Pesten rengeteg jó pasi van, vidéken pedig alig?
Pedig top 5-ben lévő nagyvárosban lakom lakosság alapján. Helyes arcú, magas, enyhén izmos és túlsúly nélküli vagyok és szinte nem találok másik helyes srácot alkalmira vagy szexkapcsolatra, aki alkatban és általában is hozzám hasonló. Lényeg, hogy ne legyen zsíros, amúgy lehet vékony vagy izmos is. Idén még senkivel nem jött össze tali, tavaly is csak 2 emberrel, akik megfeleltek az elképzeléseimnek.
Amikor felmegyek Pestre vagy csak lokációban odarakom magam, akkor pedig tömérdek olyan srácot dob fel, amilyet keresek. De tényleg százával gyakorlatilag. Miért van ez így? A jó pasik Pestre költöznek? Vagy a pestiek jobban figyelnek a megjelenésükre átlagban (igényesség, nem híznak el)?
U.i: Nem megsérteni akarok senkit, csak megvan az, hogy kihez vonzódom és ők általában a helyes arcú és túlsúly nélküli srácok, mint amilyen én is vagyok és nem akarok megdugni akárkit, akin csak lyuk van.

válasza:Kedves kérdező!
Budapest Magyarország legsürűbben lakót települése a maga cirka kettő millió fős lakosságával. [1,9-2,1 millió fő között - adatforrása válogatja.] Egész egyszerűen a többi megyeszékhely ennek a számnak kb. 1/4-ét ha tudja hozni, cserében nem is olyan dús mint a főváros.
És akkor még ott van az agglomeráció desszertek/habnak, ahogy tetszik.
Szóval a nagy számok törvénye megint győzött.👻
Kapcsolódó kérdések:
Fehérneműs crossdresserként vagyok fent az egyik erotikus társkeresőn.
20-25cm a farkam stb aztán meg lemérve a vonalzó jó ha mutat 12centit🤣🤣🤣
A barátnőm (32) becsiccsentve elmondta,hogy legalább 70 pasival volt együtt előttem. Ti mit gondolnátok? Sok? Túl sok? Megváltozna a véleményetek róla?
Soha sem értettem miért jobb egy qrvának fizetni egy ugyanolyan szexért amit az ember ingyen is megkaphatna. Rengeteg olyan pasi van aki bárhogy bármikor lefeküdne bárkivel csak szexelhessen, miért akarnak sokan mégis egy ugyanolyan srácért fizetni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!