Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az izmos bi/meleg pasiknak kicsi a farka?
Figyelt kérdés
ma 10:35
1/5 anonim 

válasza:

válasza:A farokméretnek semmi köze ahhoz, hogy te mennyire vagy izmos. Én az öltözőben láttam már kicsit is és nagyot is.
2/5 A kérdező kommentje:
Állva?
ma 10:52
5/5 anonim 

válasza:

válasza:A testméretnek és a farokméretnek semmi köze egymáshoz. A legnagyobb farkat egy nálam 20 cm-mel alacsonyabb, nem sportos kinézetű férfinél láttam. Lankadtan kb 20 cm volt, és vérpénisz. Mereven a mai napig nem tudom elképzelni, hogy mekkora lehetett neki. Panaszkodni mindig panaszkodott, hogy egy csajt se tud rendesen megdugni.
Kapcsolódó kérdések:
A hetero nőknek vagy a biszex /meleg pasiknak jönnek be inkább a szőrös férfiak?
Szőrös pasik ti mit tapasztaltok, kinek jön be jobban a szőr?
A kérdés szempontjából csak azok relevánsak akiknek bejön a fenti kategória.
Az izmos bi/meleg pasiknak mindig kis farka van?
Meg valami miatt mindig passzivat látok csak. Ti is?
Mi a véleménye a hetero pasiknak a biszex srácokról?
Normális, értelmes válaszokat várnék pro és kontra érveléssel, hogy miért úgy gondolja amit gondol. Köszönöm szépen!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!