Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem magamat, furcsa gondolataim vannak amiket nem tudok mit kezdeni. Lehet, hogy biszex lennék valamennyire?
Szóval az van, hogy alapvetően a lányok tetszenek, csak egy lányba tudnék szerelmes lenni. Csak a lányoknál van az érzés vagy gondolat, hogy: hű de csinos, de cuki, milyen gyönyörű, de jó lenne vele összejönni és stb.
Szóval ez a tipikus heteró reakció a nők külsejére jelen van nálam mint a többi pasinál is. Viszont ha egy a fiút látok akkor nincs ilyen fajta testi vonzalom. Nincs bennem az, hogy jaj de helyes, milyen macsó és stb.
Nem is tudom magam elképzelni, hogy smároljak egy fiúval, vagy hogy megtapizzam az izmait vagy nem is tudom.
Csak mégis valahogy már egy ideje a fejemben motoszkál, hogy milyen lehet egy másik pénisz tapintása. Milyen lehet, hogy amikor nem én hanem rajtam "dolgozik" valaki.
Most ez biszex, vagy valami belső, lappangó kétely a saját férfiasságomban ami miatt a női szerepet vennék fel a szexben? Vagy csak fullra fel van verve az ingerküszöbön amit most ez a gondolat/ vágy tud csak megugrani?
Szerintem is érdekes, hogy a pasikra nem vágysz a péniszre pedig igen.
Én is biszexnek mondanálak, mivel péniszt kívánsz. Péniszük pedig a pasiknak van, nem a nőknek.
Ház ez az, a női test tetszik de mégis...
Én arra gyanakszok, hogy a saját férfiasságomba vetett hittem ingott meg tudat alatt, ezért "vágyok" a szexben a másik oldal helyében lenni.
Ennek lehet így értelme?
hát értelme nem sok..
de ne rágódj ezen kérdező, fogadd el magadban, hogy ki szeretnéd próbálni, aztán majd eldől, hogy szereted e.
lehet egy kérdésem? Csak ki akarod próbálni, hogy milyen pasival (az érzés kedvéért), vannak ilyen fiúk, akik heterok, vagy kíváncsiak. vagy pedig szexuálisan fel is izgulsz egy pénisz láttán?
ha tini vagy akkor ez normális.
ha 21+ akkor látens bisex vagy.ez erősődni fog benned,és végül megkérdezed,hogy kiéld e a vágyaidat vagy sem?.
igen ha rád tőr a farok fogdosás akkor éldki,mert különben boldogtalan leszel,és elhagyod a feleséged egy szőrős dagadt bu-ziért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!