Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időszakban fogalmam sincs mi játszódik le bennem.

Tetszik egy fiú,de megállás nélkül arra gondolok milyen lehet lánnyal csókolózni és egy lánnyal lefeküdni valamint milyen lehet egy lánnyal járni, csak sétálni kezen fogva egy parkban.

Szerintetek?

2016. jún. 28. 00:10
 1/4 anonim válasza:
100%
Ez meg nem jelenti azt, hogy az lennel!:) csak kivancsi vagy, ennyi az egesz.
2016. jún. 28. 00:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biszex vagy, de persze simán lehet, h tényleg csak kíváncsi... Ne agyald túl az egészet, egy idő után úgyis rájössz majd, h mi a helyzet :)
2016. jún. 28. 18:00
 3/4 anonim válasza:
100%

Szerintem csak nem vagy tapasztalt és nem tudod mit akarsz. Elég gyakran előfordul, hogy a lányok ilyen tévutakra tévednek, de majd úgyis belátod, hogy neked mi a megfelelő lépés.

Én nagyon kétlem, hogy biszex lennél.

2016. jún. 28. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csak kivancsi vagy. En peldaul nem gondoltam soha ezekre aztan megismerkedtem egy leszbikus lannyal..legjobb baratnom lett, aztan elkezdtem vonzodni hozza, marmint csak szexualisan, aztan egyre tobbszor gondoltam arra hogy milyen lenne vele csokolozni stb..

Aztan kiderult, hogy o is vonzodik hozzam, aztan amikor nalunk volt, filmezes kozben megcsokolt..aztan egyik dolog kovette a masikat, es mar 5 honapja egyutt vagyunk:3

Bar engem meg mindig vonzanak a pasik, es ez nem is fog valtozni, es ha vele vege lesz az fix hogy en tobbet mas novel soha nem leszek.:DD

A lenyeg szerintem te csak kivancsi vagy, ha esetleg kiprobalod es elvezed is a csokot meg ezeket na akkor megvan ra az esely hogy biszex vagy:D

2016. jún. 29. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!