Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akik néha szoktak a legjobb haverjukkal szexelni, vagy ezt azt csinálni, ti smároltok is közben?
Nekem a szexszel, meg közös önkielégítéssel, ilyenekkel nincs bajom, de a csók már nem fér bele.
Ez normális? Ti hogy vagytok ezzel?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:En csak szopok es ennyi. Sokszor nem is viszonozzak csak "hasznalnak"
De nincs ezzel bajom

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#7: Ökörség, hogy érzelmileg nem, de szexuálisan vonzódnak?
Tudod, a nemi aktus megélhető érzelmek nélkül is. A csók viszont egy mélységesen meghitt és intim érzelmi reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Nektek mi volt a legjobb, legemlékezetesebb, legélvezetesebb sztory ami veletek történt?
Nagyon szeretem ezt a bizonyos lányt, a legjobb barátnőm! Rengeteg alkalommal veszünk részt közös programokon, nagyon szeretjük a másikat. Minden hónapban csinálunk valami közös élményt, általában 1-2 alkalommal. De eddig kizárólag csak barátként tudtam gondolni rá....
Aza helyzet hogy hat ugye bar en lany vagyok es biszex de viszont en fiunak erzem magam. Tavaly meg ismertem egy csajt legjobb baratnok voltunk de viszont en fogdostam szinte mindenhol akkor nem tudtam hogy szeretem a lanyokat is. Nyaron tudtam meg ezert nem...
Kinek mi a tapasztalata?
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, én biszex vagyok ő lehet. Vannak nekem, olyanaim hogy rám jön az, hogy meg csókoljam, de nem merem mert attól félek meg utál. Mit tegyek ilyenkor?
Volt egy fiú aki tetszett de én nem jöttem be neki, nem is volt semmi köztünk. Majd rá 3-4 hónapra a legjobb haverjának a haverjának bejöttem, és elkezdtünk járni. Az elején semmi probléma nem volt,megértettük egymást meg minden..Sőt még a haverjával is jóba lettem meg...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!