Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, akik néha szoktak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, akik néha szoktak a legjobb haverjukkal szexelni, vagy ezt azt csinálni, ti smároltok is közben?

Figyelt kérdés

Nekem a szexszel, meg közös önkielégítéssel, ilyenekkel nincs bajom, de a csók már nem fér bele.

Ez normális? Ti hogy vagytok ezzel?

2019. júl. 16. 18:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

nálunk nincs csók

csak szex

2019. júl. 16. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Nekem a szex sem. Csak szopni szoktam és én is csak azt várom el
2019. júl. 16. 22:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sincs csók, de minden más igen.
2019. júl. 16. 23:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jelenleg nincs ilyen kapcsolatom senkivel, de amikor volt barátság extrákkal jellegű dolog akkor smaroltunk is, de csak “akció” előtt, közben. 19f
2019. júl. 16. 23:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Még sose volt ilyenben részem, de csók tuti nem lenne, maximum térdelésig mennék el.
2019. júl. 17. 01:09
 6/12 anonim ***** válasza:
97%

En csak szopok es ennyi. Sokszor nem is viszonozzak csak "hasznalnak"

De nincs ezzel bajom

2019. júl. 17. 12:18
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Tehát a másik farkát simán a szádba veszítek, de a csók az már túl intim? Mekkora ökörség ez.
2019. júl. 17. 15:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már, nálunk van olyan hogy csak smárolunk, szex az nőhiánynál fordul csak elő
2019. júl. 17. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen imafok smarolni is.csokokkal elboritani
2019. júl. 18. 23:10
 10/12 anonim ***** válasza:
92%

#7: Ökörség, hogy érzelmileg nem, de szexuálisan vonzódnak?

Tudod, a nemi aktus megélhető érzelmek nélkül is. A csók viszont egy mélységesen meghitt és intim érzelmi reakció.

2019. júl. 19. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Legjobb/legdurvább kolis élményetek?

Nektek mi volt a legjobb, legemlékezetesebb, legélvezetesebb sztory ami veletek történt?

A mai nap sírva szerelmet vallott nekem a legjobb barátnőm és virágot is kaptam tőle, nagyon fel vagyok zaklatva mert eddig még csak fiúkkal volt...

Nagyon szeretem ezt a bizonyos lányt, a legjobb barátnőm! Rengeteg alkalommal veszünk részt közös programokon, nagyon szeretjük a másikat. Minden hónapban csinálunk valami közös élményt, általában 1-2 alkalommal. De eddig kizárólag csak barátként tudtam gondolni rá....

Szerintetek? Mi is van?

Aza helyzet hogy hat ugye bar en lany vagyok es biszex de viszont en fiunak erzem magam. Tavaly meg ismertem egy csajt legjobb baratnok voltunk de viszont en fogdostam szinte mindenhol akkor nem tudtam hogy szeretem a lanyokat is. Nyaron tudtam meg ezert nem...

Melyik fleslight a legjobb?

Kinek mi a tapasztalata?

Mit tegyek, ha szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe aki azonos nemű?

Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, én biszex vagyok ő lehet. Vannak nekem, olyanaim hogy rám jön az, hogy meg csókoljam, de nem merem mert attól félek meg utál. Mit tegyek ilyenkor?

Valószínűleg azért utálnak, mert lefeküdtem párszor a legjobb haverjukkal?

Volt egy fiú aki tetszett de én nem jöttem be neki, nem is volt semmi köztünk. Majd rá 3-4 hónapra a legjobb haverjának a haverjának bejöttem, és elkezdtünk járni. Az elején semmi probléma nem volt,megértettük egymást meg minden..Sőt még a haverjával is jóba lettem meg...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!