Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írogat a masszőröm egy alkalom után, és ez teljesen összezavar. Ez valami marketingfogás? 23/F
Figyelt kérdés
ápr. 9. 06:40
1/11 anonim 

válasza:

Annyi biztos hogy érdemes vigyáznod. Szoktak így még adatokat is ki csalni. Ismerkedj vele fokozatosan. De ha csak masszázs érdekel akkor ilyenekkel ne foglalkozz.
2/11 A kérdező kommentje:
Általában paranoiás vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban, de jobb félni, mint megijedni. Nem tudom miért tetszhetek neki, de egy biztos, elég nedves volt odalenn, és ez ha jól tudom, ritkán történik meg egy ilyen lánnyal, segédanyag nélkül. De tényleg tanácstalan vagyok
ápr. 9. 06:59
3/11 anonim 

válasza:

honnan tudta meg a messengered? Csak meg kellett adnod...
5/11 A kérdező kommentje:
Whatsappon beszélünk és Krakkóban történt
ápr. 9. 07:24
6/11 anonim 

válasza:

Ismerkedni szeretne, mert bejössz neki, és Ő nyomulós típus.
7/11 anonim 

válasza:

Hiába nyöszörögsz itt .
Mert mi van ha tetszel neki vagy nem tetszel de te szeretnéd még azt a masszázst?
Ha jól érzed magad ott akkor nem kell ezen rágódni.
Tudod : Élj a mának.
8/11 anonim 

válasza:

A lengyel lányok sokkal közvetlenebbek, nagyon mások, mint a magyarok, és a lengyelek amúgy is bírnak minket.
Mindenkivel neki sincs ideje flörtölni azért, szóval biztos lát benned mást is, mint vastag pénztárcát.
Bele azért ne szeress.
9/11 anonim 

válasza:

Elég nedves volt odalent? Mert masszázs közben a puncijában turkáltál?
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végsősoron igaz, tényleg nincs jelentősége
9-es, ha már így rákérdeztél, igen
ápr. 9. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!